Teknik servisimizde 10:00 - 20:00 arasında sizlere hizmet vermekteyiz. Ekran, Batarya, Şarj Soketi Kamera, Arka kapak ve Kasa değişimi gibi işlemler aygın gün içerisinde yapılmakta olup, anakart tamiri, sıvı teması gibi tamir süreci uzun işlemler için 2 - 5 iş günü tamir sürebilmektedir. Anlayışınız için teşekkürler
318 kez görüntülendi
Sony kategorisinde tarafından soruldu
Kolay gelsin öncelikle. Z3 compact'ım yurt dışı cihazı. Dıştaki ekran kalktı, dokunmatikte sorun yok görüntüde de. Sd kart yuvasında sabit kalmıyor sürekli çıkıyor. Bluetooth ve Wifi kimi zaman açılıyor kimi zaman açılmıyor. Ne kadar fiyat çıkar acaba? En yakın zamanda getirmeyi düşünüyorum.

1 cevap

0 oy
tarafından cevaplandı
Merhaba Deha bey,

Sony z3 compact cep telefonunuzda yaşamış olduğunuz sorunlarla ilgili hizmet vermekteyiz. Ekran yapıştırma işlemiyle ilgili memnuniyetiniz adına ücretsiz hizmet verebiliriz. Sd kart yuvası, wifi ve bluetooth sorunları ise Xperia z serisiyle ilgili kronik bir sorundur ve birkaç arabirimden kaynaklanabilmektedir. Konuyla ilgili olarak fiyat verebilmek için arıza tespiti yapmamız gereklidir. Ücretsiz arıza tespiti sonrasında size cihazınızla ilgili onarım fiyatı verebiliriz. Teknik servisimizde arıza tespiti ücretsiz olarak yapılmaktadır.

Detaylı bilgi için 0(216) 364 4858'i arayabilirsiniz.

İlgili sorular

1 cevap 646 kez görüntülendi
Sony kategorisinde Muhittin tarafından soruldu
1 cevap 322 kez görüntülendi
Sony kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 cevap 786 kez görüntülendi
Sony kategorisinde misafir tarafından soruldu
1 cevap 946 kez görüntülendi

815 soru

592 cevap

312 yorum

224 kullanıcı

Hoş geldiniz, Soru Cevap sizlere cep telefonu ile ilgili sorularınızın diğer üyelerimiz tarafından cevaplanması için bir ortam sağlar.
Teknik Destek için
0(216) 364 4858

Kategoriler

telefon tamiri ekran değişimi telefon tamiri ücretsiz arıza tespi/public/files/images/telefonumu-tamire-goturmem-gerekiyor-tamir-uyarisi.jpgti
...