Teknik servisimizde 10:00 - 20:00 arasında sizlere hizmet vermekteyiz. Ekran, Batarya, Şarj Soketi Kamera, Arka kapak ve Kasa değişimi gibi işlemler aygın gün içerisinde yapılmakta olup, anakart tamiri, sıvı teması gibi tamir süreci uzun işlemler için 2 - 5 iş günü tamir sürebilmektedir. Anlayışınız için teşekkürler
2k kez görüntülendi
Sony kategorisinde tarafından soruldu
Sony Xperia xa1 Pink marka telefonumun ekranında cızık ler ve renk degişim oluştu fiyat hakkında bilgi almak istiyorum

1 cevap

0 oy
tarafından cevaplandı
Merhaba Şahin bey,

Sony Xperia xa1 cep telefonunuzda ekranda çizgi ve renk değişimiyle alakalı tamir hizmeti vermekteyiz. Xa 1 cep telefonunuzda yaşadığınız bu sorunla ilgili olarak öncelikle belirtmek isteriz ki; yaşadığınız bu sorun ekranın kırılması sonucu oluşabildiği gibi konnektör veya anakart kaynaklıda olabilmektedir.

İlk olarak cihazınızı görmek, sonrasında ekranda bir darbe mevcutsa ona göre ekran değişimi yapılması gereklidir.

Sony xperia xa1 pembe renkli ekran değişim bedeli 430₺ olup, değişimi yaklaşık bir saat sürmektedir. Ürün şu anda stoklarımızda mevcuttur ve dilerseniz ürünü bize kargolamanız veya elden getirmeniz durumunda bir saat içerisinde hazırlanıp kargoya aynı gün teslimi yapılabilmektedir.

Sony xa 1 ekranda çizgi ve renk değişimleriyle alakalı detaylı teknik bilgi için 0(216) 364 48 58 'i arayabilirsiniz.

İlgili sorular

1 cevap 646 kez görüntülendi
1 cevap 642 kez görüntülendi
Sony kategorisinde misafir tarafından soruldu

815 soru

592 cevap

310 yorum

224 kullanıcı

Hoş geldiniz, Soru Cevap sizlere cep telefonu ile ilgili sorularınızın diğer üyelerimiz tarafından cevaplanması için bir ortam sağlar.
Teknik Destek için
0(216) 364 4858

Kategoriler

telefon tamiri ekran değişimi telefon tamiri ücretsiz arıza tespi/public/files/images/telefonumu-tamire-goturmem-gerekiyor-tamir-uyarisi.jpgti
...