Teknik servisimizde 10:00 - 20:00 arasında sizlere hizmet vermekteyiz. Ekran, Batarya, Şarj Soketi Kamera, Arka kapak ve Kasa değişimi gibi işlemler aygın gün içerisinde yapılmakta olup, anakart tamiri, sıvı teması gibi tamir süreci uzun işlemler için 2 - 5 iş günü tamir sürebilmektedir. Anlayışınız için teşekkürler
1.2k kez görüntülendi
Asus kategorisinde tarafından soruldu
Asus zenfone 2 Z00AD telefonum düşme sonucu iki sim soketindede sim kartı görmüyor. Wifi de çok zayıf çekiyor bununla ilgili tamir edilebilme şansı varmıdır acaba ?

1 cevap

0 oy
tarafından cevaplandı
Merhaba Taylan bey,

Asus zenfone 2 Z00AD cep telefonunuzda yaşadığınız sim kart okumama ve wifi'nin az çekmesi sorunlarıyla ilgili zenfone 2 anakart tamir hizmeti vermekteyiz.

Cep telefonunuzda yaşanan düşme sonrasında anakartınızın aldığı hasar birkaç noktada hasar oluşturmasıyla bu tip bir sorunla karşılaşıyorsunuz. Anakart üzerinde yaşanan bu darbe sonrası karşılaştığınız bu arıza bir veya birkaç parçadan kaynaklı olabilmektedir. Bu nedenle doğrudan onarım süreci ve fiyatlandırması yapmak doğru olmayacaktır. Asus zenfone 2 cep telefonunuzu teknik servisimize getirmeniz veya göndermeniz durumunda ücretsiz arıza tespiti sonrasında anakart üzerinde düşme sonucu oluşan hasarların tespiti ve tamiriyle ilgili detaylı bilgi verebiliriz.

Zenfone 2 sim kart görmeme sorunu ve wifi zayıf çekme sorunuyla ilgili detaylı bilgi için 0(216) 364 4858 'i arayabilirsiniz.

İlgili sorular

0 cevap 209 kez görüntülendi
Asus kategorisinde caglar tarafından soruldu
1 cevap 570 kez görüntülendi
1 cevap 797 kez görüntülendi
Mustafa Karataş tarafından soruldu

815 soru

592 cevap

312 yorum

224 kullanıcı

Hoş geldiniz, Soru Cevap sizlere cep telefonu ile ilgili sorularınızın diğer üyelerimiz tarafından cevaplanması için bir ortam sağlar.
Teknik Destek için
0(216) 364 4858

Kategoriler

telefon tamiri ekran değişimi telefon tamiri ücretsiz arıza tespi/public/files/images/telefonumu-tamire-goturmem-gerekiyor-tamir-uyarisi.jpgti
...