Teknik servisimizde 10:00 - 20:00 arasında sizlere hizmet vermekteyiz. Ekran, Batarya, Şarj Soketi Kamera, Arka kapak ve Kasa değişimi gibi işlemler aygın gün içerisinde yapılmakta olup, anakart tamiri, sıvı teması gibi tamir süreci uzun işlemler için 2 - 5 iş günü tamir sürebilmektedir. Anlayışınız için teşekkürler
7k kez görüntülendi
Note kategorisinde tarafından soruldu
kategoride j2 model telefon olmadigi icin rastgele note kategorisini sectim
Simdi sorunumuz şu.  Samsung J2 model telefon var elimde.  telefon normal alanlarda gayet guzel cekiyor. mesela evin icinde oturma odasinda sikinti yok. ama kendi odama gecince veya yan odam da. telefonun sebekesi komple gidiyor. arama yapiyorum  mesgul veya kapali diyor. tekrar oturma odasina gelince mesaj geliyor sizi arayan numaralar diye. bu sorun sadece evimde degil. sebekenin biraz dusuk oldugu yerlerde hat komple gidiyor cekmiyor. hatta sorun yok. denedim. kendi telefonum var ayri. onda da denedim. sorun yok. sadece telefonda boyle bi sorun var.  mesela yayla ya ciktigimizda sebeke hepten gidiyor. he bazen de sehir ici full cektigi yerlerde bazen hat gidip geliyor. telefoncuya goturdum.  sebeke bandi mi neymis. onu degistirdi. sorun ayni devam ediyor.
en son artik telefoncu anakartta sorun olabilir dedi.
biraz uzun yazdim sanirsam. affola. iyi aksamlae

1 cevap

0 oy
tarafından cevaplandı
Merhaba Sercan bey,

Samsung j2 telefonunuzda yaşadığınız kapalı alan ve yüksek bölgelerde çekmeme sorunu birçok parçadan kaynaklı olabilmektedir. Bu parçalar öncelikli olarak batarya, şebeke anteni, şebeke entegresi ve irili ufaklı dirençler kaynaklı olabilmektedir. J2 cep telefonunuzda yaşadığınız çekmeme sorunuyla ilgili teknik servisimize getireceğiniz cihazınızı yapılan inceleme sonrası ücretsiz arıza tespiti sonrasında tespit ve fiyat bilgisini iletebiliriz.

J2 cep telefonu ve diğer samsung modelleriyle ilgili şebeke çekmeme sorunuyla ilgili detaylı bilgi için 0(216) 364 4858

İlgili sorular

1 cevap 572 kez görüntülendi
Sony kategorisinde Tahir tarafından soruldu
0 cevap 42 kez görüntülendi
Sony kategorisinde Erol tarafından soruldu
1 cevap 4.3k kez görüntülendi
1 cevap 1.7k kez görüntülendi
Mustafa Furkan tarafından soruldu
1 cevap 643 kez görüntülendi
iphone 5s kategorisinde misafir tarafından soruldu

815 soru

592 cevap

310 yorum

224 kullanıcı

Hoş geldiniz, Soru Cevap sizlere cep telefonu ile ilgili sorularınızın diğer üyelerimiz tarafından cevaplanması için bir ortam sağlar.
Teknik Destek için
0(216) 364 4858

Kategoriler

telefon tamiri ekran değişimi telefon tamiri ücretsiz arıza tespi/public/files/images/telefonumu-tamire-goturmem-gerekiyor-tamir-uyarisi.jpgti
...