Teknik servisimizde 10:00 - 20:00 arasında sizlere hizmet vermekteyiz. Ekran, Batarya, Şarj Soketi Kamera, Arka kapak ve Kasa değişimi gibi işlemler aygın gün içerisinde yapılmakta olup, anakart tamiri, sıvı teması gibi tamir süreci uzun işlemler için 2 - 5 iş günü tamir sürebilmektedir. Anlayışınız için teşekkürler
11.5k kez görüntülendi
General Mobile kategorisinde tarafından soruldu
General Mobile 5 plus d çift simli modeli var telefon şarj olmadığı için servise götürdüm anakart arızası var dediler garanti dışı tamir ücreti istediler sizde var mı anakart tamir edebilir misiniz?

Cep telefonumun içerisinde bulunan veriler benim için önemli. Bu nedenle gm5 plus cep telefonumun anakartının tamir edilmesini istiyorum. Teknik servisinizde yapılacak olan telefon anakart tamiri sonrasında veriler silinir mi? Eğer böyle bir durum olmaz ve onarabilirseniz General Mobile gm5 plus cep telefonumu anakart tamiri için göndermek istiyorum.

1 cevap

0 oy
tarafından cevaplandı
Merhaba kemal bey,

General mobile gm 5 plus cep telefonunuzda yaşadığınız şarj sorunu hakkında anakart tamir hizmeti vermekteyiz. Cep telefonunuzun anakartında yaşadığınız şarj etme sorunuyla ilgili olarak yaşadığınız arızanın birkaç farklı sebebi olabilmektedir.

Öncelikli olarak Ücretsiz arıza tespiti sonrasında gm5 plus telefonunuzun neden şarj olmadığıyla ilgili arıza tespit bilgisini iletiriz. Dilerseniz onaylayarak işlemi devam ettirebilir ve ya iadesini hiçbir ücret ödemeden sağlayabilirsiniz.

Gm 5 plus anakart değişimi yapılacak olursa eğer verileriniz eski anakartınızda kalacağı için verileriniz silinecektir. Teknik servisimizde anakart tamiri yapılabildiği için öncelikli olarak gm 5 plus anakart tamiri konusunda inceleme yapmak isteriz. Eğer gm5 plus cep telefonunuzun anakartı onarılamayacak kadar kurcalanmış veya yolları ve entegreleri ciddi zarar gördüyse MMC adı verilen hafıza çipini sökerek verilerinizin tamamını size teslim edebiliriz.

Anakart tamiri konusunda Türkiye genelinde 81'den bize cep telefonuzu kargo ile çok uygun fiyatlarla gönderebilirsiniz. Tamir süreci boyunca cep telefonuzun yerine size ücretsiz yedek cep telefonu gönderebiliyoruz. Bu hizmet için yalnızca 7TL olan kargo ücretini ödemeniz yeterli olmaktadır.

Detaylı bilgi almak için;
Gm5 plus anakart tamiri hakkında tüm merak ettikleriniz 0(216) 364 4858

İlgili sorular

1 cevap 3.5k kez görüntülendi
General Mobile kategorisinde Kemal altunok tarafından soruldu
1 cevap 22k kez görüntülendi

815 soru

592 cevap

312 yorum

224 kullanıcı

Hoş geldiniz, Soru Cevap sizlere cep telefonu ile ilgili sorularınızın diğer üyelerimiz tarafından cevaplanması için bir ortam sağlar.
Teknik Destek için
0(216) 364 4858

Kategoriler

telefon tamiri ekran değişimi telefon tamiri ücretsiz arıza tespi/public/files/images/telefonumu-tamire-goturmem-gerekiyor-tamir-uyarisi.jpgti
...