Teknik servisimizde 10:00 - 20:00 arasında sizlere hizmet vermekteyiz. Ekran, Batarya, Şarj Soketi Kamera, Arka kapak ve Kasa değişimi gibi işlemler aygın gün içerisinde yapılmakta olup, anakart tamiri, sıvı teması gibi tamir süreci uzun işlemler için 2 - 5 iş günü tamir sürebilmektedir. Anlayışınız için teşekkürler
379 kez görüntülendi
HTC kategorisinde tarafından soruldu
Sayın yetkili, iyi bayramlar. Ben altı aydır  htc desire 728 telefon kullanıcısıyım. Son bir aydır telefonum, günde 8-10 kez, kapanıyor. Önceleri video seyrederken kapanıyordu, şimdi ise bazen telefon gelince, bazen alarm çalarken bazen de gazete okurken. Telefonumda oyun ya da başka uygulama yok. Nasıl teslim almışsam öyle duruyor. Güncellemeler eksiksiz yapılıyor. Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.

1 cevap

0 oy
tarafından cevaplandı

Merhaba, Htc desire 728 cep telefonunuzda yaşadığınız kapanma sorunuyla ilgili teknik servis hizmeti vermekteyiz. Cep telefonunuzda yaşadığınız kapanma sorunu birçok parçadan kaynaklı olabilmektedir. Arıza tespiti öncesinde arıza kaynağı vermek oldukça zor. Ücretsiz arıza tespiti sonrasında Htc desire 728 cep telefonunuzda yaşanan sorun ile ilgili bilgi verebiliriz. 

Detaylı bilgi için iletişim sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

İlgili sorular

0 cevap 210 kez görüntülendi
HTC kategorisinde Hüseyin tarafından soruldu
1 cevap 285 kez görüntülendi
0 cevap 227 kez görüntülendi
1 cevap 5.5k kez görüntülendi
Sony kategorisinde Oğuzhan tarafından soruldu

811 soru

592 cevap

309 yorum

224 kullanıcı

Hoş geldiniz, Soru Cevap sizlere cep telefonu ile ilgili sorularınızın diğer üyelerimiz tarafından cevaplanması için bir ortam sağlar.
Teknik Destek için
0(216) 364 4858

Kategoriler

telefon tamiri ekran değişimi telefon tamiri ücretsiz arıza tespi/public/files/images/telefonumu-tamire-goturmem-gerekiyor-tamir-uyarisi.jpgti
...