Teknik servisimizde 10:00 - 20:00 arasında sizlere hizmet vermekteyiz. Ekran, Batarya, Şarj Soketi Kamera, Arka kapak ve Kasa değişimi gibi işlemler aygın gün içerisinde yapılmakta olup, anakart tamiri, sıvı teması gibi tamir süreci uzun işlemler için 2 - 5 iş günü tamir sürebilmektedir. Anlayışınız için teşekkürler
24.5k kez görüntülendi
Galaxy S7 Edge kategorisinde tarafından soruldu
Merhaba, Samsung cep telefonumun ekranı kırıldı ve birkaç hafta önce izmir'de bir telefon tamircisinde değişimi yapıldı. Tatilde olduğum için çok bildiğim bir yer değildi. Bugün sabah kalktığımda farkettim ki ekranın sol ve sağ üst kısmı yukarıya doğru kalkmış. Ekranın kalkmış olan kısımlarından dışarıya doğru beyaz ışık çıkıyor. Telefon ekranı çok pahalı ve bu şekilde en ufak bir darbede kırılacakmış gibi duruyor.

Telefonumu birkaç gün önce yere düşürdüm ve orta tuşu da içine kaçıyor. Neden ekran bu şekilde kalmış olabilir? Bu konuyla ilgili Samsung telefon ekran yapıştırma hizmetiniz mevcut mudur?
Cep telefonum j7

1 cevap

0 oy
tarafından cevaplandı

Merhaba,

Samsung cep telefonunuzda yaşadığınız ekran kalkma sorunuyla ilgili tabii hizmet veriyoruz. Ekran kalkma sorunu yalnızca samsung telefonlara özgü olmayıp neredeyse diğer tüm telefon marka ve modellerinde de oluşabilmektedir.

Ekran yapısı gereği iki ana katmandan oluşmaktadır. Bunlardan ilki yani kalmış olduğunu belirttiğiniz olan cam/dokunmatik parçasıdır. Alt kısmında ise ana ekran bulunmaktadır. Samsung cep telefonunuzda ekran kalkmasını tetikleyebilecek en önemli parça Samsung telefonunuzun bataryasıdır. Bataryalar doldur boşalt şeklinde bir yapıya sahip oldukları için cihaz üzerinde olumsuz bir akıma karşı çok çabuk etkilenmektedir.

Samsung telefonunuzda kullanmış olduğunuz batarya'nın ortalama kullanım ömrü bir yıldır ve bu süreç sonrası oluşabilecek baskı, darbe ve fazla akım sonrası böyle tepkiler vermektedir.

Sorunun geneline gelecek olursak ekran değişimi yaptırmış olduğunuz telefoncunun kullandığı ekran revize yani orijinal ama camı kırılan bir telefonun camı değiştirilip satışa sunulmuş olabilir ve bu cam kalitesiz bir işçilik ile yapıştırıldıysa bu şekilde ekran kalkması oluşturabilir. 

Bunun dışında bir diğer unsurda telefonunuzu düşürdüğünüz sırada samsung telefonunuzun kasası yamulmuş olabilir ve kasa ekranı iterek havaya kaldırmış olabilir.

Bu konuyla ilgili olarak doğrudan bir şey söylemek oldukça zor. Ücretsiz arıza tespiti sonrasında cep telefonunuzun sorununu tespit edebiliriz. Cep telefonunuz size çay/kahve ikram ettiğimiz sürede kolayca hazırlacaktır. 

Samsung ekran kalkmasıyla ilgili detaylı bilgi için 0(216) 364 4858 'i arayabilirsiniz.

İlgili sorular

1 cevap 7.2k kez görüntülendi
1 cevap 2.1k kez görüntülendi
Sony kategorisinde Muhammet ali erdoğan tarafından soruldu
1 cevap 3.5k kez görüntülendi
Galaxy S7 Edge kategorisinde Mehmet tarafından soruldu
0 cevap 512 kez görüntülendi
Galaxy S7 Edge kategorisinde Merve tarafından soruldu
1 cevap 931 kez görüntülendi

815 soru

592 cevap

312 yorum

224 kullanıcı

Hoş geldiniz, Soru Cevap sizlere cep telefonu ile ilgili sorularınızın diğer üyelerimiz tarafından cevaplanması için bir ortam sağlar.
Teknik Destek için
0(216) 364 4858

Kategoriler

telefon tamiri ekran değişimi telefon tamiri ücretsiz arıza tespi/public/files/images/telefonumu-tamire-goturmem-gerekiyor-tamir-uyarisi.jpgti
...