Teknik servisimizde 10:00 - 20:00 arasında sizlere hizmet vermekteyiz. Ekran, Batarya, Şarj Soketi Kamera, Arka kapak ve Kasa değişimi gibi işlemler aygın gün içerisinde yapılmakta olup, anakart tamiri, sıvı teması gibi tamir süreci uzun işlemler için 2 - 5 iş günü tamir sürebilmektedir. Anlayışınız için teşekkürler
1.1k kez görüntülendi
Sony kategorisinde tarafından soruldu
Her türlü yolu denedim z2 telefonumun wifi ve bluetooth çalışmıyor

1 cevap

0 oy
tarafından cevaplandı
Merhaba Ömer bey,

Sony xperia ürünlerinde sıkça karşılaşılan arızalardan birisiyle karşılaşmaktasınız. Xperia z2 cep telefonunuzda yaşamış olduğunuz wifi be bluetooth çalışmama sorunuyla ilgili teknik servisimizde telefon tamir hizmeti vermekteyiz. Wifi ve bluetooth'un çalışmamasıyla ilgili birkaç arabirimden kaynaklanın bir arıza olabilmektedir. Örneğin; Wifi çalışmama sorunuyla ilgili wifi entegresi, onu besleyen güç entegresi veya wifi anteni kaynaklı olabilmektedir. Aynı şekilde bu arıza bluetooth içinde ön görülebilir.

Konuyla ilgili olarak wifi ve bluetooth çekmeme sorunuyla ilgili teknik servisimizde hizmet vermekteyiz. Dilerseniz teknik ekibimiz ile zperia z2 cep telefonunuz hakkında daha fazla teknik bilgi edinebilirsiniz. Ücretsiz arıza tespiti sonrasında tarafınıza onarım fiyatı verilecektir.

Detaylı bilgi için 0(216) 364 4858 veya 0(532) 159 62 57'yi arayabilirsiniz.

İlgili sorular

0 cevap 786 kez görüntülendi
Sony kategorisinde misafir tarafından soruldu
1 cevap 318 kez görüntülendi
1 cevap 642 kez görüntülendi
Sony kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 cevap 895 kez görüntülendi
Asus kategorisinde Sinan tarafından soruldu
1 cevap 374 kez görüntülendi

815 soru

592 cevap

310 yorum

224 kullanıcı

Hoş geldiniz, Soru Cevap sizlere cep telefonu ile ilgili sorularınızın diğer üyelerimiz tarafından cevaplanması için bir ortam sağlar.
Teknik Destek için
0(216) 364 4858

Kategoriler

telefon tamiri ekran değişimi telefon tamiri ücretsiz arıza tespi/public/files/images/telefonumu-tamire-goturmem-gerekiyor-tamir-uyarisi.jpgti
...