Teknik servisimizde 10:00 - 20:00 arasında sizlere hizmet vermekteyiz. Ekran, Batarya, Şarj Soketi Kamera, Arka kapak ve Kasa değişimi gibi işlemler aygın gün içerisinde yapılmakta olup, anakart tamiri, sıvı teması gibi tamir süreci uzun işlemler için 2 - 5 iş günü tamir sürebilmektedir. Anlayışınız için teşekkürler
1k kez görüntülendi
Sony kategorisinde tarafından soruldu

Elimde xperia xa modeli telefon var. Acilma ile ilgili problem olustu. Babamin goturdugu tamirci anakart ölü demiş .bunun tamiri yada degisimi yapilabilir mi ? Aradigim tamirciler imkansiz tarzinda konustular .peki ya 2. El bir xa ile toplama yapsak calisir mi ?? 

1 cevap

0 oy
tarafından cevaplandı
Merhaba Aliosman bey,

Sony Xperia xa anakart tamir hizmeti vermekteyiz. Telefonunuz eğer bilinçsiz bir müdahale görmediyse tamiri mümkün olup, anakart değişimi bedeli yerine daha ekonomik tamir ücretleriyle telefonunuzu eski hız ve performansında kullanmaya devam edebilirsiniz.

Ücretsiz arıza tespiti ve tamir süresince yedek cep telefonu hizmetinden hemen yararlanın.

Sony Xperia anakart tamiri ve telefon açılmama sorunuyla ilgili detaylı teknik bilgi için hemen arayın 0(216) 364 4858

İlgili sorular

1 cevap 741 kez görüntülendi
1 cevap 447 kez görüntülendi
Asus kategorisinde EMIRHAN tarafından soruldu
1 cevap 565 kez görüntülendi
Asus kategorisinde Emre tarafından soruldu
1 cevap 794 kez görüntülendi
Asus kategorisinde Zafer tarafından soruldu

815 soru

592 cevap

310 yorum

224 kullanıcı

Hoş geldiniz, Soru Cevap sizlere cep telefonu ile ilgili sorularınızın diğer üyelerimiz tarafından cevaplanması için bir ortam sağlar.
Teknik Destek için
0(216) 364 4858

Kategoriler

telefon tamiri ekran değişimi telefon tamiri ücretsiz arıza tespi/public/files/images/telefonumu-tamire-goturmem-gerekiyor-tamir-uyarisi.jpgti
...