Teknik servisimizde 10:00 - 20:00 arasında sizlere hizmet vermekteyiz. Ekran, Batarya, Şarj Soketi Kamera, Arka kapak ve Kasa değişimi gibi işlemler aygın gün içerisinde yapılmakta olup, anakart tamiri, sıvı teması gibi tamir süreci uzun işlemler için 2 - 5 iş günü tamir sürebilmektedir. Anlayışınız için teşekkürler
293 kez görüntülendi
Asus kategorisinde tarafından soruldu
Ekranda problem oldugunu dusunmuyorum

Ekrani degistrdim 2 gun sonra ayni sorunla karsilastim

Anakarttan bi arza oldugunu dusunuyorum

Ekranda çatlak yok

Bunun tamiri oluyormu fiyati ne kadardir

1 cevap

0 oy
tarafından cevaplandı
Merhaba Akif bey,

Asus zenfone 2 cep telefonunuzda yaşadığınız ekranda çizgiler çıkma durumuyla ilgili tamir hizmeti vermekteyiz. Ekranınızda mevcut bu çizikler ekran, kasa veya anakart konnektörü kaynalı olabilir.

Ekranda çıkan bu çizgiler genellikle ekranın alacağı bir darbe, akım veya baskı sonucu ortaya çıkmaktadır. Ekranda yer alacak bu dikey veya yatay renkli çizgilerin bir diğer sebebi de zenfone 2 cep telefonunuzun kasasının yamuk olmasındandır.

Konuyla ilgili doğrudan bu sorun kaynaklıdır demek oldukça zor. Zenfone 2 cep telefonunuzu servisimize getirmeniz veya göndermeniz durumunda ücretsiz arıza tespiti hizmetimizden faydalanarak arıza tespiti yapabilir size konuyla ilgili onarım fiyat bilgisi iletebiliriz.

Asus zenfone 2 ekranda çizgiler çıkma sorunuyla ilgili detaylı bilgi için 0(216) 364 4858 ' i arayabilirsiniz.

İlgili sorular

1 cevap 565 kez görüntülendi
Asus kategorisinde Emre tarafından soruldu
1 cevap 794 kez görüntülendi
Asus kategorisinde Zafer tarafından soruldu
0 cevap 292 kez görüntülendi
1 cevap 447 kez görüntülendi
Asus kategorisinde EMIRHAN tarafından soruldu

815 soru

592 cevap

310 yorum

224 kullanıcı

Hoş geldiniz, Soru Cevap sizlere cep telefonu ile ilgili sorularınızın diğer üyelerimiz tarafından cevaplanması için bir ortam sağlar.
Teknik Destek için
0(216) 364 4858

Kategoriler

telefon tamiri ekran değişimi telefon tamiri ücretsiz arıza tespi/public/files/images/telefonumu-tamire-goturmem-gerekiyor-tamir-uyarisi.jpgti
...