Teknik servisimizde 10:00 - 20:00 arasında sizlere hizmet vermekteyiz. Ekran, Batarya, Şarj Soketi Kamera, Arka kapak ve Kasa değişimi gibi işlemler aygın gün içerisinde yapılmakta olup, anakart tamiri, sıvı teması gibi tamir süreci uzun işlemler için 2 - 5 iş günü tamir sürebilmektedir. Anlayışınız için teşekkürler
881 kez görüntülendi
tarafından soruldu
Merhaba ortaokulda okuyan kızım için milli eğitimin verdiği general mobile e tab 5 tablet okulu bittiği için elimizde kaldı. Tablete yazılım atarak normal tablet gibi kullanabilir miyiz?

Milli eğitimden alınan general mobile e tab 5 tabletlerini sizde sıfırlatıp kullanan bir arkadaşım var. Mesai saatleri dışında olduğunuz için yazamıyorum. Fiyat ne kadar? kargoyla göndersek yapıp gönderebilir misiniz?

1 cevap

0 oy
tarafından cevaplandı
Merhaba Seran hanım,

Fatih projesi kapsamında Milli Eğitim Bakanlığı tarafından verilen General Mobile E TAB 5 tabletlere root atılabiliyor.

Konuyla ilgili olarak milli eğitimden alınan fatih tabletine yazılım(root) atma ücreti işçilik ücreti dahil 80TL'dir.

E tab 5 ve benzeri fatih projesi tabletlerinde yazılım işlemi ortalama 3 saat sürmektedir. İş yoğunluğuna göre bu süre farklılık gösterebilmektedir.

Detaylı bilgi için 0(216) 364 4858

İlgili sorular

0 cevap 332 kez görüntülendi
0 cevap 244 kez görüntülendi
General Mobile kategorisinde süleyman songür tarafından soruldu
1 cevap 273 kez görüntülendi
0 cevap 764 kez görüntülendi

815 soru

592 cevap

310 yorum

224 kullanıcı

Hoş geldiniz, Soru Cevap sizlere cep telefonu ile ilgili sorularınızın diğer üyelerimiz tarafından cevaplanması için bir ortam sağlar.
Teknik Destek için
0(216) 364 4858

Kategoriler

telefon tamiri ekran değişimi telefon tamiri ücretsiz arıza tespi/public/files/images/telefonumu-tamire-goturmem-gerekiyor-tamir-uyarisi.jpgti
...