Teknik servisimizde 10:00 - 20:00 arasında sizlere hizmet vermekteyiz. Ekran, Batarya, Şarj Soketi Kamera, Arka kapak ve Kasa değişimi gibi işlemler aygın gün içerisinde yapılmakta olup, anakart tamiri, sıvı teması gibi tamir süreci uzun işlemler için 2 - 5 iş günü tamir sürebilmektedir. Anlayışınız için teşekkürler
3k kez görüntülendi
tarafından soruldu
Merhabalar vodafone smart 6 ultra telefonumun şebeke birden gitti telefoncuya verdiğimde anakarttan oldğunu söyledi.elinizde anakart varmıdır yada tamiri mümkünmüdir

1 cevap

0 oy
tarafından cevaplandı
Merhaba Lokman bey,

Vodafone smart 6 ultra cep telefonunuza tamir hizmeti vermekteyiz. Cep telefonları anakartları yapısı bakımından tamir edilebilir şekilde üretilmiş olup şebeke yani telefon çekmeme sorunuyla ilgili tamir edilebilmektedir.

Smart 6 ultra cep telefonunuzun öncelikli olarak şebeke çekmeme sorunun kaynaklı olduğu parça/parçalar tespit edilmelidir. Doğrudan bir tamir fiyatı vermek bu nedenle yanlış olacaktır.

Smart 6 ultra kronik arızası olan bir model olmadığı için sabit bir arıza onarım politikamız bulunmamaktadır. Şebeke çekmeme sorunu başlıca Yazılımsal ve Donanımsal olabilmektedir. Şebeke entegresi, entegreyi besleyen irili ufaklı dirençler ve diğer arabirimler, şebeke anteni, sim yuvası parçalarından kaynaklı olabilmektedir.

Vodafone smart 6 ultra şebeke çekmeme sorunu ve anakart tamiriyle ilgili detaylı bilgi için 0(216)364 4858 'i arayabilirsiniz.

İlgili sorular

0 cevap 454 kez görüntülendi
misafir tarafından soruldu
1 cevap 604 kez görüntülendi
1 cevap 1.2k kez görüntülendi
Sony kategorisinde Emre Sadıkoğlu tarafından soruldu
1 cevap 377 kez görüntülendi
0 cevap 503 kez görüntülendi
Özlem kılınç tarafından soruldu

815 soru

592 cevap

312 yorum

224 kullanıcı

Hoş geldiniz, Soru Cevap sizlere cep telefonu ile ilgili sorularınızın diğer üyelerimiz tarafından cevaplanması için bir ortam sağlar.
Teknik Destek için
0(216) 364 4858

Kategoriler

telefon tamiri ekran değişimi telefon tamiri ücretsiz arıza tespi/public/files/images/telefonumu-tamire-goturmem-gerekiyor-tamir-uyarisi.jpgti
...