Teknik servisimizde 10:00 - 20:00 arasında sizlere hizmet vermekteyiz. Ekran, Batarya, Şarj Soketi Kamera, Arka kapak ve Kasa değişimi gibi işlemler aygın gün içerisinde yapılmakta olup, anakart tamiri, sıvı teması gibi tamir süreci uzun işlemler için 2 - 5 iş günü tamir sürebilmektedir. Anlayışınız için teşekkürler
1.3k kez görüntülendi
Sony kategorisinde tarafından soruldu
Merhaba
Yaklaşık 3 ay önce ANKARA OPTİMUM VODAFONE mağazasından aldığım Xperia™ XA1 Ultra telefonumu memnuniyetle ve zevkle kullanmaktayım.
Fakat son 3 - 4 gündür açma kapama tuşu yani benim tuş kilidi olarak kullandığım küçük yuvarlak tuş çok basık telefonda.
Sanki içine girmiş gibi eskiden dışta durmaktaydı ve kapatıp açtığımı hissediyordum şuan tırnak ile basmak zorunda kalıyorum açma ve kapamada.
Telefonuma ayrıca sigorta falan yapılmıştı alınırken garantinin dışında. Ve 1 defaya mahsus telefon değişimi yapılacağı belirtilmişti.
Konu ile ilgili acil geri bildirim yaparsanız memnun olurum çünkü telefonun daha ileri arıza yapmasını istemiyorum.
Ne yapabilceğim konusunda yada nasıl bir yol izleyeceğim konusunda sizlerden telefon yada mail bekliyorum.

Saygılarımla
Mustafa Kurban

1 cevap

0 oy
tarafından cevaplandı
Merhaba Mustafa bey,

Cep telefonunuz yeni olduğundan dolayı bu konuyla alakalı sony yetkili servislerinden destek almanızı önermekteyiz. Konuyla alakalı Sony'nin internet sitesinde yer alan destek numaralarıyla iletişime geçerseniz en yakın yetkili servise yönlendirilir ve kolayca bu sorunu çözebilirsiniz.

Cihaz içi yapılan sigortayı bozdurmanızı önermeyiz garanti süresi boyunca ücret çıkmadığı sürece yetkili servisi tercih etmeniz daha doğru olacaktır.

İlgili sorular

1 cevap 442 kez görüntülendi
Sony kategorisinde Yuksel tarafından soruldu
1 cevap 1.2k kez görüntülendi
Sony kategorisinde Emre Sadıkoğlu tarafından soruldu
0 cevap 247 kez görüntülendi
Sony kategorisinde Sebahat tarafından soruldu
1 cevap 343 kez görüntülendi
Sony kategorisinde Kerem tarafından soruldu
0 cevap 250 kez görüntülendi
Sony kategorisinde misafir tarafından soruldu

815 soru

592 cevap

310 yorum

224 kullanıcı

Hoş geldiniz, Soru Cevap sizlere cep telefonu ile ilgili sorularınızın diğer üyelerimiz tarafından cevaplanması için bir ortam sağlar.
Teknik Destek için
0(216) 364 4858

Kategoriler

telefon tamiri ekran değişimi telefon tamiri ücretsiz arıza tespi/public/files/images/telefonumu-tamire-goturmem-gerekiyor-tamir-uyarisi.jpgti
...