Teknik servisimizde 10:00 - 20:00 arasında sizlere hizmet vermekteyiz. Ekran, Batarya, Şarj Soketi Kamera, Arka kapak ve Kasa değişimi gibi işlemler aygın gün içerisinde yapılmakta olup, anakart tamiri, sıvı teması gibi tamir süreci uzun işlemler için 2 - 5 iş günü tamir sürebilmektedir. Anlayışınız için teşekkürler
415 kez görüntülendi
LG kategorisinde tarafından soruldu
Merhabalar LG G3 telefonum yere düştü ve ekranı kırıldı. Yere düşmesinden dolayı anakartı yanmış içinde ki verileri kurtarma imkanınız var mı?

1 cevap

0 oy
tarafından cevaplandı

Merhaba,

Anakart arızalı cep telefonunuzdan veri kurtarmak mümkün. Anakartı arızalı cep telefonları teknik servisimizde %90 oranında tamir edilebiliyor fakat bazı durumlarda sıvı teması gibi anakart ciddi krozyona ve kısa devrelere uğradığı için tamir maliyeti çok yüksek çıkıyor ve bu nedenle müşterilerimize tamir önermiyoruz.

Bu gibi durumlarda anakartı arızalı cep telefonunuzdan EMMC yani Rehber, Fotoğraflar, Takvim ve video gibi kullanıcı verilerinin tamamının barındığı parça sökülerek özel EMMC okuyuculara takılarak kullanıcı dosyalarınıza erişilir ve veriler arızalı telefonunuzun anakartından alınarak fiziksel bir ortama yazılarak kurtarılır.

Arızalı anakarttan veri kurtarmak verinin türü, boyutu ve Emmc üzerinde varsa bir hasarın onarımına göre farklı fiyatlar gösterebilmektedir. Arızalı anakarttan veri kurtarma işlemiyle ilgili detaylı bilgi için arızalı telefon anakartından veri kurtarma hizmetimizi ziyaret edin.

İlgili sorular

1 cevap 361 kez görüntülendi
Asus kategorisinde Zehra tarafından soruldu
1 cevap 3.2k kez görüntülendi
0 cevap 26 kez görüntülendi
LG kategorisinde misafir tarafından soruldu
1 cevap 329 kez görüntülendi
LG kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 cevap 850 kez görüntülendi
LG kategorisinde misafir tarafından soruldu

815 soru

592 cevap

312 yorum

224 kullanıcı

Hoş geldiniz, Soru Cevap sizlere cep telefonu ile ilgili sorularınızın diğer üyelerimiz tarafından cevaplanması için bir ortam sağlar.
Teknik Destek için
0(216) 364 4858

Kategoriler

telefon tamiri ekran değişimi telefon tamiri ücretsiz arıza tespi/public/files/images/telefonumu-tamire-goturmem-gerekiyor-tamir-uyarisi.jpgti
...