Teknik servisimizde 10:00 - 20:00 arasında sizlere hizmet vermekteyiz. Ekran, Batarya, Şarj Soketi Kamera, Arka kapak ve Kasa değişimi gibi işlemler aygın gün içerisinde yapılmakta olup, anakart tamiri, sıvı teması gibi tamir süreci uzun işlemler için 2 - 5 iş günü tamir sürebilmektedir. Anlayışınız için teşekkürler
299 kez görüntülendi
Sony kategorisinde tarafından soruldu
Sony xperia xz telefonum camı ve kasası kırıldı içinde panelin içinde leke var haporlörün sesi az çıkıyor kulaklık ses çıkışı çalışmıyor telefonum ısınıyor donuyor bu telefonu alalı 4 ay oldu servise göndersem garanti kapsamına girip yaparlarmı yoksa ben yaptırsam ne kadar bir ücret çıkar yada sizdemi sony ericson yapmıyoraunuz saygılar.

1 cevap

0 oy
tarafından cevaplandı
Merhaba Cengizhan bey,

Sony xperia xz cep telefonunuzda yaşadığınız sorunlarla ilgili sony telefon tamir hizmeti vermekteyiz. Cep telefonunuzda yaşadığınız cam çatlama ve ekran lekeleriyle ilgili kullanıcı hatası olduğundan dolayı ekran değişim fiyatı vereceklerdir. Ayrıca diğer sorunlarla ilgili olarak insiyatife bağlı ücretli veya ücretsiz parça değişimi yapacaklardır.

Yaşanan birden çok komplike sorun oluştuğundan dolayı net bir fiyat vermek ne yazık ki mümkün değil. Ücretsiz arıza tespitinin ardından sony xperia xz cep telefonunuza tamir hizmeti verebiliriz.

detaylı teknik bilgi için 0(216) 364 4858

İlgili sorular

1 cevap 301 kez görüntülendi
Sony kategorisinde Alperen tarafından soruldu
1 cevap 935 kez görüntülendi
Sony kategorisinde misafir tarafından soruldu
1 cevap 341 kez görüntülendi

815 soru

592 cevap

312 yorum

224 kullanıcı

Hoş geldiniz, Soru Cevap sizlere cep telefonu ile ilgili sorularınızın diğer üyelerimiz tarafından cevaplanması için bir ortam sağlar.
Teknik Destek için
0(216) 364 4858

Kategoriler

telefon tamiri ekran değişimi telefon tamiri ücretsiz arıza tespi/public/files/images/telefonumu-tamire-goturmem-gerekiyor-tamir-uyarisi.jpgti
...