Teknik servisimizde 10:00 - 20:00 arasında sizlere hizmet vermekteyiz. Ekran, Batarya, Şarj Soketi Kamera, Arka kapak ve Kasa değişimi gibi işlemler aygın gün içerisinde yapılmakta olup, anakart tamiri, sıvı teması gibi tamir süreci uzun işlemler için 2 - 5 iş günü tamir sürebilmektedir. Anlayışınız için teşekkürler
422 kez görüntülendi
Sony kategorisinde tarafından soruldu
Sony M5 cihazına denize girdim , yaklaşık 30 saniye su içerisinde kaldı . Çıkardığımda cihaz hala çalışıyordu . Bi anda cihaz kapandı ve açılılmıyor . Yaklaşık 16 saat pirinçte beklettim. Tekrar denedim yine açılmadı. Şarja takmak konusunda tereddüt ettiğim için şarja takmadım . Şu an şehir dışındayım 3 gün sonra servisinize göndersem tamiri mümkün müdür ? Tahmini bir fiyat verebilir misiniz ? Teşekkürler.

1 cevap

0 oy
tarafından cevaplandı
Merhaba Oğuzhan bey,

Sony m5 sıvı temasıyla ilgili teknik servis hizmeti vermekteyiz. Deniz suyuyla olan teması sonrası sony cep telefonunuzda yaşadığınız açılmama sorunuyla sıklıkla karşılaşmaktayız. Sony xperia m5 cep telefonunuzda yaşadığınız sıvı temasıyla ilgili pirinç ne yazık ki bir fayda sağlamamaktadır.

Cep telefonunuzda yaşadığınız açılmama sorunuyla ilgili olarak ücretsiz arıza tespiti sonrasında detaylı arıza ve onarım bilgisini tarafınıza iletebiliriz.

detaylı bilgi için 0(216) 364 4858

İlgili sorular

815 soru

592 cevap

312 yorum

224 kullanıcı

Hoş geldiniz, Soru Cevap sizlere cep telefonu ile ilgili sorularınızın diğer üyelerimiz tarafından cevaplanması için bir ortam sağlar.
Teknik Destek için
0(216) 364 4858

Kategoriler

telefon tamiri ekran değişimi telefon tamiri ücretsiz arıza tespi/public/files/images/telefonumu-tamire-goturmem-gerekiyor-tamir-uyarisi.jpgti
...