Teknik servisimizde 10:00 - 20:00 arasında sizlere hizmet vermekteyiz. Ekran, Batarya, Şarj Soketi Kamera, Arka kapak ve Kasa değişimi gibi işlemler aygın gün içerisinde yapılmakta olup, anakart tamiri, sıvı teması gibi tamir süreci uzun işlemler için 2 - 5 iş günü tamir sürebilmektedir. Anlayışınız için teşekkürler
1.2k kez görüntülendi
LG kategorisinde tarafından soruldu
Merhaba,

                   3 yıldır kullanmış olduğum (garantisi bitti)  lg telefonum ilk başlarda durduk yere: ''sim kart yok/ siz sim kart takıncaya kadar fonksiyonları kullanamıycaksınız vs.'' benzeri hata verip 10a kadar sayıp tekrar başlatıyodu kendini. Sonra git gide sıklaşmaya başladı bu sorun.

                  Daha sonra izlediğim videoları, dinlediğim müzikleri birden durduruyodu kendiliğinden, ben açıyorum o durduruyodu. Bütün bunların üzerine bir de ansızın mavi ekran vermeye başladı sonradan zaman geçtikce. Açmaya çalıştığımda açamıyordum.

                       İnternette araştırıp bulduğum ısı uygulamasıyla geçici çözüm sağladım ama o da işe yaramamaya başladı artık. Bütün bu sorunlar için: "kronik anakart sorunu, mühendislik hatası, g3 ve g4 de var bu sorun." dendi teknik servisler tarafından. Yetkili Servisi anakart değişecek diyip 650 tl talep etti. Üstelik 6 ay garanti verdi. Tabi bu paraya bu hizmet değmez açıkcası.

                        Sizin onarım ücretiniz nedir, garantisi ne kadar onu merak ediyorum. Genelde önce elimizde incelememiz lazım demişsiniz sorulara ama en azından ortalama bir bilgi verirseniz memnun olurum. Yoksa hiçbir şey bilmeden telefonumu size göndermem mümkün değil.

Teşekkür ederim.

1 cevap

0 oy
tarafından cevaplandı
Merhaba Umut bey,

Lg g3 cep telefonunuzda yaşadığınız mavi ekran sorunuyla ilgili hizmet vermekteyiz. Ne yazık ki lg g3 lerde bulunan mavi ekran sorunu kronik bir arızadır. Ram ve işlemcinin sırt sırta olması sebebiyle ısıtma işlemi de bir süre sonra sonuç sağlamayacaktır. Anakart değişimi ilk başlarda en iyi çözüm olarak sunulsa da zamanla cihazın değer kaybetmesinden dolayı çok önerilmeyen bir işlem olmuştur. Elimizde ne yazık ki lg g3 anakartı mevcut değildir. Letgo, sahibinden gibi internet siteleri üzerinden ekranı kırık veya 2. el bir lg g3 cep telefonu alarak anakart değişimini tarafımızda yaptırabilirsiniz.

Kısa vadedeli bir onarım talebiniz mevcut ise 100TL karşılığında anakartınızı tamir edebiliriz. Bu geçici bir onarım olacağı için bu hizmetle alakalı bir garanti verilememektedir.
tarafından yorumlandı
Selam. mavi ekran hatasına karşı geçici onarım hizmetiniz nedi ? emmc mi değişiyor. Bu kesin bir çözüm değil mi acaba ? ne kadar süre çalışabilir. yani kısaca onarım neden geçici oluyor.

İlgili sorular

1 cevap 469 kez görüntülendi
LG kategorisinde Gizem TOSUN tarafından soruldu
0 cevap 328 kez görüntülendi
0 cevap 443 kez görüntülendi
Galaxy S7 Edge kategorisinde Eray Balyemez tarafından soruldu
2 cevap 4.2k kez görüntülendi
LG kategorisinde Mustafa Gedik tarafından soruldu
1 cevap 461 kez görüntülendi
LG kategorisinde Burak tarafından soruldu

815 soru

592 cevap

310 yorum

224 kullanıcı

Hoş geldiniz, Soru Cevap sizlere cep telefonu ile ilgili sorularınızın diğer üyelerimiz tarafından cevaplanması için bir ortam sağlar.
Teknik Destek için
0(216) 364 4858

Kategoriler

telefon tamiri ekran değişimi telefon tamiri ücretsiz arıza tespi/public/files/images/telefonumu-tamire-goturmem-gerekiyor-tamir-uyarisi.jpgti
...