Teknik servisimizde 10:00 - 20:00 arasında sizlere hizmet vermekteyiz. Ekran, Batarya, Şarj Soketi Kamera, Arka kapak ve Kasa değişimi gibi işlemler aygın gün içerisinde yapılmakta olup, anakart tamiri, sıvı teması gibi tamir süreci uzun işlemler için 2 - 5 iş günü tamir sürebilmektedir. Anlayışınız için teşekkürler
289 kez görüntülendi
tarafından soruldu
SAYIN YETKİLİ,

XPERİA Z TELEFONUM  DENİZE   DÜŞTÜ.  DENİZDEN ÇIKARTTIKTAN SONRA  3-4  GÜN KADAR PİRİNÇ İÇİNDE BEKLEDİ, ANCAK  MAALESEF AÇILMADI....  NE  YAPILABİLİR.?  YARDIMCI  OLURSANIZ SEVİNİRİM.

SAYGILAR...

GÜRKAN EMECAN

1 cevap

0 oy
tarafından cevaplandı
Merhaba Gürkan bey,

Öncelikle sony xperia z cep telefonunuzda yaşadığınız sıvı temasıyla ilgili üzgünüz. Sony xperia cep telefonları bilinenin aksine su geçirmez değil suya dayanıklı denilerek satılıyor. Denize düştükten sonra pirince koymanız cihaza bir fayda sağlamayacaktır. Pirinç yapı bakımından sadece nemi emebilecektir bu tarz bir durumda içerisinde bulunan sıvıyı emmesi mümkün değildir.

Sony xperia x cep telefonunuz hakkında bu şekilde net bir bilgi vermek mümkün değil. Cep telefonunuzu servisimize getirmeniz durumunda ücretsiz arıza tespiti kampanyamızdan yararlanarak cep telefonunuzda oluşan hasarla ilgili olarak onarım ve fiyat bilgisi iletebiliriz.

Yerimiz İstanbul Anadolu yakasında Ataşehir bölgesinde bulunmaktadır. Toplu taşıma ve özel araçla ulaşım konusunda oldukça merkezi bir konumda bulunmaktadır.

detaylı bilgi için 0(216) 364 4858 veya 0(850) 441 34 57 'yi arayabilirsiniz
tarafından yorumlandı
Sayın yetkili, öncelikle yanıtınız için teşekkür ederim. Belirtmeliyim ki telefon modelim  xperia Z2.  Anlaşılan soruda yanlış yazmışım. Fakat sorun değil. İlk fırsatta telefonumu mekanınıza getireceğim. Teşekkürler, saygılar...

İlgili sorular

0 cevap 301 kez görüntülendi
Sony kategorisinde KEMALETTİN tarafından soruldu
1 cevap 411 kez görüntülendi
Sony kategorisinde Cavit tarafından soruldu
0 cevap 146 kez görüntülendi
Sony kategorisinde Cavit tarafından soruldu
1 cevap 238 kez görüntülendi

815 soru

592 cevap

310 yorum

224 kullanıcı

Hoş geldiniz, Soru Cevap sizlere cep telefonu ile ilgili sorularınızın diğer üyelerimiz tarafından cevaplanması için bir ortam sağlar.
Teknik Destek için
0(216) 364 4858

Kategoriler

telefon tamiri ekran değişimi telefon tamiri ücretsiz arıza tespi/public/files/images/telefonumu-tamire-goturmem-gerekiyor-tamir-uyarisi.jpgti
...