Teknik servisimizde 10:00 - 20:00 arasında sizlere hizmet vermekteyiz. Ekran, Batarya, Şarj Soketi Kamera, Arka kapak ve Kasa değişimi gibi işlemler aygın gün içerisinde yapılmakta olup, anakart tamiri, sıvı teması gibi tamir süreci uzun işlemler için 2 - 5 iş günü tamir sürebilmektedir. Anlayışınız için teşekkürler
523 kez görüntülendi
Sony kategorisinde tarafından soruldu
Merhaba, telefonumu akşam şarja takıp sabah kalktığımda kapanmış ve şarj LED ışığı yanmaz şekilde buldum. Her tür reset kombinasyonunu denememe rağmen 2 gün hiç açılmadı. Sonra bir denemede açıldı, 1 saat sorunsuz kullandıktan sonra tekrar kapandı. Bu açılıp kapanmalar birkaç kez oldu. İnternette sudden death diye tabir edilen bir durum. Sanırım anakart, spesifik olarak da güç entegresi kaynaklı bir sorun. Sizin bu konuda bir deneyiminiz oldu mu? Güç entegresi (PM8941) değiştirilip çözülebilir mi? Kabaca ne kadar tutar? Teşekkür ederim.

1 cevap

0 oy
tarafından cevaplandı

Merhaba Fırat bey,

Sony Xperia cep telefonunuzda yaşamış olduğunuz sudden death sorunuyla ilgili hizmet vermekteyiz. Xperia z3 compact cep telefonunuzda yaşadığınız bu sorunla ilgili sizlerinde kolayca deneyebileceği bir çözüm mevcuttur.

Sony Sudden death sorunuyla ilgili İlk olarak yapmanız gereken;

1. Cep telefonunuzu ORİJİNAL bir şarj aleti ile şarj edin.

2. Sony cep telefonu ekranında şarj dolum işaretini gördükten sonra açma tuşuna ve ses artırma tuşuna aynı anda basın.

3. Bu işlemi yaptıktan sonra telefonunuzun şarj olması için bir süre bekleyin.

4. Telefonunuzu açmayı deneyin

Muhtemel olarak yukarıda belirtmiş olduğumuz 4 maddelik sudden deaht yani ani ölüm modundan cihazınızı kurtaracaktır. Eğer sudden death sorunuyla halen karşılaşmaya devam ediyorsanız teknik servisimize sony cep telefonunuzu getirebilir veya gönderebilirsiniz.

Detaylı bilgi için iletişim sayfamızı ziyaret edebilirsiniz

İlgili sorular

1 cevap 322 kez görüntülendi
Sony kategorisinde misafir tarafından soruldu
1 cevap 4.3k kez görüntülendi
0 cevap 247 kez görüntülendi
Sony kategorisinde Sebahat tarafından soruldu
1 cevap 583 kez görüntülendi
Sony kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 cevap 534 kez görüntülendi

815 soru

592 cevap

310 yorum

224 kullanıcı

Hoş geldiniz, Soru Cevap sizlere cep telefonu ile ilgili sorularınızın diğer üyelerimiz tarafından cevaplanması için bir ortam sağlar.
Teknik Destek için
0(216) 364 4858

Kategoriler

telefon tamiri ekran değişimi telefon tamiri ücretsiz arıza tespi/public/files/images/telefonumu-tamire-goturmem-gerekiyor-tamir-uyarisi.jpgti
...