Teknik servisimizde 10:00 - 20:00 arasında sizlere hizmet vermekteyiz. Ekran, Batarya, Şarj Soketi Kamera, Arka kapak ve Kasa değişimi gibi işlemler aygın gün içerisinde yapılmakta olup, anakart tamiri, sıvı teması gibi tamir süreci uzun işlemler için 2 - 5 iş günü tamir sürebilmektedir. Anlayışınız için teşekkürler
539 kez görüntülendi
tarafından soruldu
Merhaba,

Huawei p9 lite. Sıvı teması oldu. 3g ve 4.5g sorunum var, nadiren bağlanıyor. 2g de sorun yok, bu yüzden 2g ile kullanmak zorunda kalıyorum. Sıvı teması olduğu için garanti kapsamına alınmadı, anakart değişecek dedi servis. Bunun daha uygun bir çözümü yokmu?

1 cevap

0 oy
tarafından cevaplandı

Merhaba,

Huawei p9 lite cihazınızda yaşadığınız sıvı teması sonrasında şebeke sorunuyla ilgili olarak size yardımcı olabiliriz. Sıvı teması sonrasında yetkili servisler cihazınızla ilgili ne yazık ki destek veremezler. Anakart değişim ücreti verdiklerinde ise bu fiyat telefonun yarı fiyatına denk oluyor genelde. Sıvı teması sonrası yaşadığınız şebeke sorunuyla ilgili size yardımcı olabiliriz. Konuyla ilgili ücretsiz arıza tespiti sonrasında şebeke sorunuyla alakalı size yardımcı olabilmek için cihazınızı bize getirebilir veya kargo ile gönderebilirsiniz.

Detaylı bilgi için iletişim

İlgili sorular

1 cevap 572 kez görüntülendi
Sony kategorisinde Tahir tarafından soruldu
1 cevap 822 kez görüntülendi
AZİZ tarafından soruldu
0 cevap 307 kez görüntülendi
Note 3 kategorisinde AZİZ tarafından soruldu
0 cevap 42 kez görüntülendi
Sony kategorisinde Erol tarafından soruldu
1 cevap 7k kez görüntülendi
Note kategorisinde Sercan tarafından soruldu

815 soru

592 cevap

312 yorum

224 kullanıcı

Hoş geldiniz, Soru Cevap sizlere cep telefonu ile ilgili sorularınızın diğer üyelerimiz tarafından cevaplanması için bir ortam sağlar.
Teknik Destek için
0(216) 364 4858

Kategoriler

telefon tamiri ekran değişimi telefon tamiri ücretsiz arıza tespi/public/files/images/telefonumu-tamire-goturmem-gerekiyor-tamir-uyarisi.jpgti
...