Teknik servisimizde 10:00 - 20:00 arasında sizlere hizmet vermekteyiz. Ekran, Batarya, Şarj Soketi Kamera, Arka kapak ve Kasa değişimi gibi işlemler aygın gün içerisinde yapılmakta olup, anakart tamiri, sıvı teması gibi tamir süreci uzun işlemler için 2 - 5 iş günü tamir sürebilmektedir. Anlayışınız için teşekkürler
284 kez görüntülendi
tarafından soruldu
Hepinize selamlar, iyi çalışmalar.. ben binlerce microsoft'un bazı nokia modellerine windows desteğini çekmesinden ötürü nokiazede olan kullanıcılardan sadece birtanesiyim ve lumia 1020 kullanmaktayım (32GB).. yurtdışı kaynaklı bazı videolarda nokia modellerine windows10 işletim sisteminin yüklenebildiğini görüyoruz.. bu konuda maalesef teknik bilgi ve tecrübemiz sıfır.. bu konuda bizim gibi mağdur kullanıcılara yardımcı olabilecek kimse yokmu?

şimdiden teşekkürler..

1 cevap

0 oy
tarafından cevaplandı
Merhaba Gürkan bey,

Yaşadığınız mağduriyetle ilgili olarak Youtube üzerinde model bilgilerini girerek güncel yazılım videolarının anlatımlarını bulabilirsiniz. Konuyla ilgili olarak firmamızın Nokia ürünlerine herhangi bir teknik desteği mevcut değildir. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi günler dileriz.

İlgili sorular

0 cevap 256 kez görüntülendi
iPhone 8 plus kategorisinde misafir tarafından soruldu
1 cevap 401 kez görüntülendi
HTC kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 cevap 276 kez görüntülendi
Xiaomi kategorisinde FerhatD tarafından soruldu
0 cevap 272 kez görüntülendi
0 cevap 247 kez görüntülendi
Sony kategorisinde Sebahat tarafından soruldu

815 soru

592 cevap

310 yorum

224 kullanıcı

Hoş geldiniz, Soru Cevap sizlere cep telefonu ile ilgili sorularınızın diğer üyelerimiz tarafından cevaplanması için bir ortam sağlar.
Teknik Destek için
0(216) 364 4858

Kategoriler

telefon tamiri ekran değişimi telefon tamiri ücretsiz arıza tespi/public/files/images/telefonumu-tamire-goturmem-gerekiyor-tamir-uyarisi.jpgti
...