Teknik servisimizde 10:00 - 20:00 arasında sizlere hizmet vermekteyiz. Ekran, Batarya, Şarj Soketi Kamera, Arka kapak ve Kasa değişimi gibi işlemler aygın gün içerisinde yapılmakta olup, anakart tamiri, sıvı teması gibi tamir süreci uzun işlemler için 2 - 5 iş günü tamir sürebilmektedir. Anlayışınız için teşekkürler
494 kez görüntülendi
tarafından soruldu

1 cevap

0 oy
tarafından cevaplandı
Merhaba Mahmut bey,

Asus zenfone 2 ekran soketinin kırılmasıyla ilgili olarak hizmet verebilmekteyiz. Fakat anakart üzerinde bulunan ekran konnektörünün kırılma noktası ve anakarttan ayrılan yolların onarımı mümkün olmayabilir bununla ilgili olarak cep telefonunuzun anakartını incelemeden önce detaylı bir anakart tamir bilgisi tarafınıza iletemeyiz.

Ücretsiz arıza tespiti sonrasında yaşadığınız anakart görüntü soketi onarımıyla ilgili fiyat bilgisini tarafınıza iletebiliriz.

Detaylı bilgi için 0(216) 364 4858

817 soru

595 cevap

316 yorum

226 kullanıcı

Hoş geldiniz, Soru Cevap sizlere cep telefonu ile ilgili sorularınızın diğer üyelerimiz tarafından cevaplanması için bir ortam sağlar.
Teknik Destek için
0(216) 364 4858

Kategoriler

telefon tamiri ekran değişimi telefon tamiri ücretsiz arıza tespi/public/files/images/telefonumu-tamire-goturmem-gerekiyor-tamir-uyarisi.jpgti
...