Teknik servisimizde 10:00 - 20:00 arasında sizlere hizmet vermekteyiz. Ekran, Batarya, Şarj Soketi Kamera, Arka kapak ve Kasa değişimi gibi işlemler aygın gün içerisinde yapılmakta olup, anakart tamiri, sıvı teması gibi tamir süreci uzun işlemler için 2 - 5 iş günü tamir sürebilmektedir. Anlayışınız için teşekkürler
261 kez görüntülendi
Asus kategorisinde tarafından soruldu
Son günlerde telefonum kendini yeniden başlatmaya başladı. Ben de servise yolladım. Servis tam 915 TL istedi. Telefon  Zenfone 2 ZEE551ML. Siz daha ucuza yapabilir misiniz? Ortalama fiyat ne kadar olur? Sorun galiba anakartta.

1 cevap

0 oy
tarafından cevaplandı
Merhaba,

Asus cep telefonunuzda yaşadığınız yeniden başlatma sorunu birçok parça kaynaklı olabilmektedir.  Konuyla ilgili olarak yaşanan yeniden başlatma sorunlarının temel nedenleri başında yazılım gelmektedir. Bunun dışında yer alan ve servisimizde onarımı sağlanabilecek birkaç arıza çeşidi mevcuttur. Konuyla ilgili olarak genel arızanın anakart değişimiyle çözüleceğini belirtmek isteriz. Yetkili servislerden satın alacağınız anakart'ın pahalı olduğunu ve konuyla ilgili olarak letgo, sahibinden gibi siteler aracılığıyla 2. el anakart bulmanızı tavsiye etmekteyiz.

815 soru

592 cevap

310 yorum

224 kullanıcı

Hoş geldiniz, Soru Cevap sizlere cep telefonu ile ilgili sorularınızın diğer üyelerimiz tarafından cevaplanması için bir ortam sağlar.
Teknik Destek için
0(216) 364 4858

Kategoriler

telefon tamiri ekran değişimi telefon tamiri ücretsiz arıza tespi/public/files/images/telefonumu-tamire-goturmem-gerekiyor-tamir-uyarisi.jpgti
...