Teknik servisimizde 10:00 - 20:00 arasında sizlere hizmet vermekteyiz. Ekran, Batarya, Şarj Soketi Kamera, Arka kapak ve Kasa değişimi gibi işlemler aygın gün içerisinde yapılmakta olup, anakart tamiri, sıvı teması gibi tamir süreci uzun işlemler için 2 - 5 iş günü tamir sürebilmektedir. Anlayışınız için teşekkürler
1.5k kez görüntülendi
Galaxy A7 kategorisinde tarafından soruldu
telefonumun sag alt kosede leke vardi ekranin üstunde sandim sildim gecmedi icinde oldugunu anladim ve lekelerin giderek buyudugunu farkettim 2018 4.ay da garanti surem doluyor  a7 2016 markasi darb dusme olmadi ekranimda kirilmaz cam olmamasina ragmen ufak cizikler var ama bunun lekeyle alakasi yok soktayim  yardimci olabilirmisiniz   

resim atamadim nasil yollayacagim donus yaparsaniz yollarim

1 cevap

0 oy
tarafından cevaplandı
Merhaba Elif,

Samsung galaxy A7 cep telefonunuzda yaşadığınız ekran lekeleri; Darbe veya ısı sonrası oluşabileceği gibi hatalı montaj sonasında da oluşabilmektedir. Telefonu cepte taşırken oturma sonucu veya herhangi bir aksesuar ile sıkışmasıyla birlikte de ekranda bu tip lekeler oluşabilmektedir.

Ekran baskı aldığı noktada bir çatlak oluşur ve çatlaktan dışarıya sızan gaz zamanla ekranda bu alanda ölü pikseller oluşturur ve kısa bir sürede yayılarak telefonun ekranını görünmez hale getirebilir.

Bu tip durumlarda yetkili servisler garanti vermezler fakat daha önceden ekran değişimi gibi bir işlem gördüyse yetkili servislerde konuyla alakalı hatalı bir montaj sonrası kasılma kendiliğinden veya bataryadan kaynaklı oluşmuş olabilir. Ekranda çıkan lekelerle alakalı yetkili servisten herhangi bir sonuç alacağınızı sanmıyoruz fakat şansınızı denemenizi öneririz.

Konuyla alakalı yetkili servis dışında daha ekonomi ve randevu gerektirmeyen bir servis hizmeti almak isterseniz 0(216) 364 4858 ' i arayarak 30dk gibi kısa bir süre içerisinde Samsung Galaxy a7 2016 ekran değişimi yapabiliriz :)

İlgili sorular

1 cevap 12.1k kez görüntülendi
1 cevap 473 kez görüntülendi

815 soru

592 cevap

310 yorum

224 kullanıcı

Hoş geldiniz, Soru Cevap sizlere cep telefonu ile ilgili sorularınızın diğer üyelerimiz tarafından cevaplanması için bir ortam sağlar.
Teknik Destek için
0(216) 364 4858

Kategoriler

telefon tamiri ekran değişimi telefon tamiri ücretsiz arıza tespi/public/files/images/telefonumu-tamire-goturmem-gerekiyor-tamir-uyarisi.jpgti
...