Teknik servisimizde 10:00 - 20:00 arasında sizlere hizmet vermekteyiz. Ekran, Batarya, Şarj Soketi Kamera, Arka kapak ve Kasa değişimi gibi işlemler aygın gün içerisinde yapılmakta olup, anakart tamiri, sıvı teması gibi tamir süreci uzun işlemler için 2 - 5 iş günü tamir sürebilmektedir. Anlayışınız için teşekkürler
308 kez görüntülendi
Asus kategorisinde tarafından soruldu
Merhaba, Asus zenfone 2 marka/model telefonum sıvı teması sonrası kapandı, ertesi gün açıldı fakat şarja takınca tekrar kapandı. Burda küçük bir tamirciye gösterdim anakartı temizleyip baktılar fakat ekranın çalışmadığını yeni ekranla denediklerinde ise telefonun kendi kendine açılıp kapandığını söylediler. Sizin bu konuda yapabileceğiniz birşey varmı acaba? Teşekkür ederim, saygılar.

1 cevap

0 oy
tarafından cevaplandı
Merhaba Burçin hanım,

Asus zenfone 2 cep telefonunuzda ilgili sıvı teması sonrası tamir hizmeti vermekteyiz. Konuyla ilgili olarak sıvı teması sonrası cep telefonunuzu kullandığınız için bu tarz bir sorunla karşılaştığınızı belirtmek isteriz. Zenfone 2 sıvı temasıyla ilgili olarak cep telefonunuzu teknik servisimize gönderdiğinizde konuyla ilgili olarak ücretsiz arıza tespiti sonrasında arıza ve fiyat bilgisini tarafınıza iletebiliriz.

Detaylı bilgi için teknik ekibimizle iletişime geçebilirsiniz 0(216) 364 4858

İlgili sorular

0 cevap 167 kez görüntülendi
Asus kategorisinde HAKAN YILDIRIM tarafından soruldu
0 cevap 374 kez görüntülendi
Asus kategorisinde ALkan Civelek tarafından soruldu
0 cevap 203 kez görüntülendi
Asus kategorisinde Lütfü Ergener tarafından soruldu
1 cevap 489 kez görüntülendi
0 cevap 316 kez görüntülendi
iPhone x kategorisinde levent tarafından soruldu

815 soru

592 cevap

310 yorum

224 kullanıcı

Hoş geldiniz, Soru Cevap sizlere cep telefonu ile ilgili sorularınızın diğer üyelerimiz tarafından cevaplanması için bir ortam sağlar.
Teknik Destek için
0(216) 364 4858

Kategoriler

telefon tamiri ekran değişimi telefon tamiri ücretsiz arıza tespi/public/files/images/telefonumu-tamire-goturmem-gerekiyor-tamir-uyarisi.jpgti
...