Teknik servisimizde 10:00 - 20:00 arasında sizlere hizmet vermekteyiz. Ekran, Batarya, Şarj Soketi Kamera, Arka kapak ve Kasa değişimi gibi işlemler aygın gün içerisinde yapılmakta olup, anakart tamiri, sıvı teması gibi tamir süreci uzun işlemler için 2 - 5 iş günü tamir sürebilmektedir. Anlayışınız için teşekkürler
222 kez görüntülendi
HTC kategorisinde tarafından soruldu
Merhaba, cep telefonum arızalı. İzmir'de bir tamirciye cep telefonumu götürdüğümde anakart sorunlu dedi ve tamir edemediğini belirtti.

Anakartı tamir edebilir misiniz?

1 cevap

0 oy
tarafından cevaplandı

Merhaba, 

Arızalı HTC cep telefonunuzun anakartını tamir edebiliyoruz. Cep telefonunuzda yaşadığınız sorun/sorunlara bağlı olarak anakart üzerindeki neredeyse her parça tamir edilebilir veya değiştirilebilir yapıdadır.

Htc cep telefonunuzda yaşadığınız telefon açılmama sorunuyla ilgili teknik servisimizde ücretsiz arıza tespiti sonrası fiyat bilgisi iletebiliriz. Yaşadığınız telefon açılmama sorunuyla ilgili olarak teknik ekibimizden detaylı bilgi alabilmek için 0(216) 364 4858 'i arayabilirsiniz.

Telefon neden açılmaz?

Cep telefonlarının açılmama sebebi daha çok telefonun arızalanma hikayesine bağlıdır. Telefon elinizde aktif kullanılabilir bir durumdayken kapanmış olabilir veya telefonunuzun şarjı bittiğinde kapanmış olabilir. Bunların dışında telefon şarja takdığınızda aniden kapanmışta olabilir. Bu tip açıklamalar cep telefonunuzda yaşadığınız bu sorunun cevaplarını farklı kılabilmektedir.
Son dönemlerde en sık karşılaşılan cep telefonu açılmama sorununun temel sebebi Batarya kaynaklı olmaktadır. Yaşanılan birçok şikayetin sonucunda çıkartmış olduğumuz info grafikler doğrultusunda asıl sorunun bataryadan ve bir diğer ihtimalle de anakart kaynaklı olduğu tespit edilmiştir.
Anakart üzerinde açılmama sorunun yaşandığı en yoğun bölgeler şarj entegresi ve power entegresi cevresi irili ufaklı arabirimlerdir. 
Cep telefonunuzun açılmama sorunuyla ilgili daha detaylı bilgi almak için 

Htc cep telefonu açılmama sorunu adlı cevabımızı inceleyebilirsiniz.

İlgili sorular

1 cevap 742 kez görüntülendi
0 cevap 520 kez görüntülendi
0 cevap 328 kez görüntülendi
LG kategorisinde murat güney tarafından soruldu
0 cevap 291 kez görüntülendi
1 cevap 1.7k kez görüntülendi
Galaxy A7 kategorisinde misafir tarafından soruldu

815 soru

592 cevap

312 yorum

224 kullanıcı

Hoş geldiniz, Soru Cevap sizlere cep telefonu ile ilgili sorularınızın diğer üyelerimiz tarafından cevaplanması için bir ortam sağlar.
Teknik Destek için
0(216) 364 4858

Kategoriler

telefon tamiri ekran değişimi telefon tamiri ücretsiz arıza tespi/public/files/images/telefonumu-tamire-goturmem-gerekiyor-tamir-uyarisi.jpgti
...