Teknik servisimizde 10:00 - 20:00 arasında sizlere hizmet vermekteyiz. Ekran, Batarya, Şarj Soketi Kamera, Arka kapak ve Kasa değişimi gibi işlemler aygın gün içerisinde yapılmakta olup, anakart tamiri, sıvı teması gibi tamir süreci uzun işlemler için 2 - 5 iş günü tamir sürebilmektedir. Anlayışınız için teşekkürler
299 kez görüntülendi
Sony kategorisinde tarafından soruldu
Sonny Xperia M4 Aqua kullanıcısıyım telefonumu cok iyi bakarım ama birden bire ön kamera gitti sadece arka var kamera değiştirme yani ön kameraya geçme ıkonu gitti artık sonny veya sonny nin telefonlarını esyalarını aksesuarlarını kullanmayı bırakacağım her seferinde aynısı oluyor..

1 cevap

0 oy
tarafından cevaplandı
Merhaba Alperen bey,

Sony Xperia m4 aqua cep telefonunuzda yaşadığınız ön kamera sorunuyla alakalı tamir hizmeti vermekteyiz. Öncelikle yaşadığınız bu sorunun sebebi yazılımsam hatalardan dolayı oluşmaktadır. Cihazınızda yer alan kişisel verilerinizi yedekleyerek fabrika ayarlarına dönerek sorunun yazılımsal olup olmadığını tespit edebilirsiniz.

Diğer bir ihtimalse kamera konnektörü veya kamera arızasıdır. Sony m4 Aqua cep telefonunuzun kamera değişimi ve konvektör onarımı gibi konularda Sony kamera tamir hizmeti veriyoruz. Sony m4 Aqua cep telefonunuzun kamera değişimi 80TL'dir. Sony cep telefonunuzun kamera değişimi yaklaşık olarak 1,5 saat sürmektedir.

Xperia m4 aqua cep telefonu kamera değişimiyle ilgili olarak detaylı bilgi için 0(216) 364 4858 'den destek alabilirsiniz.

İlgili sorular

1 cevap 5.8k kez görüntülendi
Sony kategorisinde aslı tarafından soruldu
1 cevap 2.2k kez görüntülendi
Asus kategorisinde Mustafa Karaçor tarafından soruldu
1 cevap 237 kez görüntülendi
1 cevap 299 kez görüntülendi
Sony kategorisinde Cengizhan bozkurt tarafından soruldu
0 cevap 344 kez görüntülendi
Sony kategorisinde Abdi balıkçı tarafından soruldu

815 soru

592 cevap

310 yorum

224 kullanıcı

Hoş geldiniz, Soru Cevap sizlere cep telefonu ile ilgili sorularınızın diğer üyelerimiz tarafından cevaplanması için bir ortam sağlar.
Teknik Destek için
0(216) 364 4858

Kategoriler

telefon tamiri ekran değişimi telefon tamiri ücretsiz arıza tespi/public/files/images/telefonumu-tamire-goturmem-gerekiyor-tamir-uyarisi.jpgti
...