Teknik servisimizde 10:00 - 20:00 arasında sizlere hizmet vermekteyiz. Ekran, Batarya, Şarj Soketi Kamera, Arka kapak ve Kasa değişimi gibi işlemler aygın gün içerisinde yapılmakta olup, anakart tamiri, sıvı teması gibi tamir süreci uzun işlemler için 2 - 5 iş günü tamir sürebilmektedir. Anlayışınız için teşekkürler
383 kez görüntülendi
LG kategorisinde tarafından soruldu
Lg g3 cep telefonum var. Anakartının arızalı olduğunu söylediler sizce nesi vardır?

1 cevap

0 oy
tarafından cevaplandı
Merhaba Seyit bey,

Lg g3 cep telefonunuzda yaşadığınız anakart arızasıyla ilgili hizmet vermekteyiz. Öncelikle anakartın üzerinde irili ufaklı onlarca arabirim bulunmaktadır. Arızalı olan parça/parçaların tespiti sonrasında anakartınız hakkında tamir fiyatı verilebilmektedir.

Lg g3 serisi cep telefonlarının birçoğunda ortaya çıkan ve kronik bir arıza olarak nitelendirilen Bootloop yani; LG logo ekranında kalması ve yeniden başlatma sorunuyla ilgili tamir hizmeti vermekteyiz. Önemli bir bilgi olarak belirtmek gerekir ki bu sorun kronik bir arıza olduğundan dolayı tamiri sonrasında tekrar karşılaşılacaktır. LG tarafından kabul edilen bir arıza çeşidi olan bu arıza yalnızca anakart değişimi sonrasında ortadan kalkmaktadır. Bu konuyla ilgili olarak tamir sonrası bir gün veya bir yıl boyunca sorunsuz çalışabilmekte olup bu onarım hizmeti için ne yazık ki garanti verememekteyiz.

Detaylı bilgi için 0(216) 364 4858

İlgili sorular

0 cevap 702 kez görüntülendi
LG kategorisinde tugan tarafından soruldu
1 cevap 361 kez görüntülendi

815 soru

592 cevap

310 yorum

224 kullanıcı

Hoş geldiniz, Soru Cevap sizlere cep telefonu ile ilgili sorularınızın diğer üyelerimiz tarafından cevaplanması için bir ortam sağlar.
Teknik Destek için
0(216) 364 4858

Kategoriler

telefon tamiri ekran değişimi telefon tamiri ücretsiz arıza tespi/public/files/images/telefonumu-tamire-goturmem-gerekiyor-tamir-uyarisi.jpgti
...