Teknik servisimizde 10:00 - 20:00 arasında sizlere hizmet vermekteyiz. Ekran, Batarya, Şarj Soketi Kamera, Arka kapak ve Kasa değişimi gibi işlemler aygın gün içerisinde yapılmakta olup, anakart tamiri, sıvı teması gibi tamir süreci uzun işlemler için 2 - 5 iş günü tamir sürebilmektedir. Anlayışınız için teşekkürler
806 kez görüntülendi
Galaxy S7 Edge kategorisinde tarafından soruldu
İyi çalışmalar öncelikle benim Samsung modeli s7 edge olan telefonum suya karşı dayanıklı olduğu halde 2 defa su sızdırdı ve wifi ile bluetooth özellikleri  çalışmıyor anakart değişimi istediler onarımı olabilir mi ? Garanti dışı kaldı telefonum.

1 cevap

0 oy
tarafından cevaplandı
Merhaba Semih bey,

Samsung galaxy s7 edge cep telefonunuzda yaşadığınız sıvı teması sonrası oluşan wifi ve bluetooth çalışmama sorunu hakkında anakart tamir hizmeti vermekteyiz. Sıvı teması sonrası oluşan  bu sorunlarla ilgili olarak öncelikle telefon içerisine nüfuz eden sıvının temizlenmesi ve ardından arıza tespiti yapılması gereklidir. Ücretsiz arıza tespiti sonrasında anakart tamiri konusunda fiyat ve arıza hakkında bilgi verebiliriz.

Samsung galaxy s7 cep telefonunuzda yaşadığınız su geçirme sorunuyla ilgili olarak telefon satılırken suya karşı dayanıklı olarak satılmaktadır. Sıvıya karşı bir direnç gösteren cep telefonunuz belirli bir basıncın üzerinde dayanıklılık gösterememektedir.

İlgili sorular

1 cevap 2.7k kez görüntülendi
1 cevap 3.5k kez görüntülendi
Galaxy S7 Edge kategorisinde Mehmet tarafından soruldu
1 cevap 927 kez görüntülendi
0 cevap 228 kez görüntülendi
Note 3 kategorisinde misafir tarafından soruldu

815 soru

592 cevap

312 yorum

224 kullanıcı

Hoş geldiniz, Soru Cevap sizlere cep telefonu ile ilgili sorularınızın diğer üyelerimiz tarafından cevaplanması için bir ortam sağlar.
Teknik Destek için
0(216) 364 4858

Kategoriler

telefon tamiri ekran değişimi telefon tamiri ücretsiz arıza tespi/public/files/images/telefonumu-tamire-goturmem-gerekiyor-tamir-uyarisi.jpgti
...