Teknik servisimizde 10:00 - 20:00 arasında sizlere hizmet vermekteyiz. Ekran, Batarya, Şarj Soketi Kamera, Arka kapak ve Kasa değişimi gibi işlemler aygın gün içerisinde yapılmakta olup, anakart tamiri, sıvı teması gibi tamir süreci uzun işlemler için 2 - 5 iş günü tamir sürebilmektedir. Anlayışınız için teşekkürler
485 kez görüntülendi
Sony kategorisinde tarafından soruldu
Sony xperia m5 marka telefonumun kamerası çalışmıyor. Kamerayı açmaya çalıştığımda kamera durduruldu ikazı veriyor. Bu kamera arızasının nedeni nedir ve tamir ücreti ne kadardır. Ayrıca telefonumun arka kısmı da daha önce kırılmıştı yaptırmak istersem kaça yaparsınız.
Teşekkür eder iyi çalışmalar dilerim.

1 cevap

0 oy
tarafından cevaplandı
Merhaba Osman bey,

Sony xperia m5 cep telefonunuzda yaşadınız kamera arızasıyla ilgili olarak hizmet tamir hizmeti vermekteyiz. Öncelikli olarak sony m5 cep telefonunuzda yaşadığınız kamera arızası yazılımsal olabilmektedir. Konuyla ilgili Play store üzerinden bir kamera uygulaması indirerek sorunun yazılımsal olup olmadığını test edebilirsiniz. Bu sorun donanımsal ise değer konuyla ilgili olarak ücretsiz arıza tespiti sonrasında size tamir fiyatı verebiliriz.

Sony xperia m5 arka kapak değişim fiyatı işçilik ücreti dahil 45TL'dir.

Detaylı bilgi için 0(216) 364 4858

İlgili sorular

1 cevap 301 kez görüntülendi
Sony kategorisinde Alperen tarafından soruldu
1 cevap 3.8k kez görüntülendi
Sony kategorisinde Sema tarafından soruldu
1 cevap 263 kez görüntülendi
Sony kategorisinde misafir tarafından soruldu
1 cevap 5.8k kez görüntülendi
Sony kategorisinde aslı tarafından soruldu
0 cevap 190 kez görüntülendi
misafir tarafından soruldu

815 soru

592 cevap

310 yorum

224 kullanıcı

Hoş geldiniz, Soru Cevap sizlere cep telefonu ile ilgili sorularınızın diğer üyelerimiz tarafından cevaplanması için bir ortam sağlar.
Teknik Destek için
0(216) 364 4858

Kategoriler

telefon tamiri ekran değişimi telefon tamiri ücretsiz arıza tespi/public/files/images/telefonumu-tamire-goturmem-gerekiyor-tamir-uyarisi.jpgti
...