Teknik servisimizde 10:00 - 20:00 arasında sizlere hizmet vermekteyiz. Ekran, Batarya, Şarj Soketi Kamera, Arka kapak ve Kasa değişimi gibi işlemler aygın gün içerisinde yapılmakta olup, anakart tamiri, sıvı teması gibi tamir süreci uzun işlemler için 2 - 5 iş günü tamir sürebilmektedir. Anlayışınız için teşekkürler
5.3k kez görüntülendi
Galaxy S5 kategorisinde tarafından soruldu
Cep telefonumu şarja taktığımda kabloyu oynatmadan şarj almıyor. Şarj alması için telefonun alt kısmıyla baya oynuyorum nasıl değiştirebilirsiniz? Cep telefonum samsung galaxy s5, şarj yeri temassızlığı neden dolayı olmuştur ve ne kadar sürede tamiri olur?

1 cevap

0 oy
tarafından cevaplandı
Merhaba Seher hanım,

Samsung galaxy s5 cep telefonunuzda yaşadığınız şarj temassızlık sorunuyla alakalı hizmet vermekteyiz. Şarj temassızlık yapma sorunu cep telefonunuzun şarjdayken kullanılması, şarja takılı kalan telefonunuzun asılı vaziyette şarj olması gibi durumlardan kaynaklanmaktadır. Şarj soketi temassızlık sorununu gidermek için soketinizin değiştirilmesi gerekmektedir. Temassızlık sorununu çözmek için şarj soketinizin onarımının veya değişiminin yapılması gereklidir. Soket değişimi yaptırmanızı öneririz. Samsung galaxy s5 şarj soket değişim ücreti 70TL'dir. Şarj soketi alt board olarak komple değiştirilmektedir.

Detaylı bilgi için 0(216) 364 4858

İlgili sorular

1 cevap 1.1k kez görüntülendi
iphone 5s kategorisinde Doğukan tarafından soruldu
0 cevap 544 kez görüntülendi
Galaxy S5 kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 cevap 203 kez görüntülendi
Galaxy S5 kategorisinde misafir tarafından soruldu

815 soru

592 cevap

310 yorum

224 kullanıcı

Hoş geldiniz, Soru Cevap sizlere cep telefonu ile ilgili sorularınızın diğer üyelerimiz tarafından cevaplanması için bir ortam sağlar.
Teknik Destek için
0(216) 364 4858

Kategoriler

telefon tamiri ekran değişimi telefon tamiri ücretsiz arıza tespi/public/files/images/telefonumu-tamire-goturmem-gerekiyor-tamir-uyarisi.jpgti
...