Teknik servisimizde 10:00 - 20:00 arasında sizlere hizmet vermekteyiz. Ekran, Batarya, Şarj Soketi Kamera, Arka kapak ve Kasa değişimi gibi işlemler aygın gün içerisinde yapılmakta olup, anakart tamiri, sıvı teması gibi tamir süreci uzun işlemler için 2 - 5 iş günü tamir sürebilmektedir. Anlayışınız için teşekkürler
4.2k kez görüntülendi
LG kategorisinde tarafından soruldu
Lg g3 D855 telefonumda sim kart yuvasında sıkıntı var. Sim kartı okumuyor, okumaya çalışınca da "Mobil ağ siz geçerli bir SIM kart takıp yeniden başlatana kadar kullanılamayacak" deyip yeniden başlatıyor ve bunu sürekli tekrarlıyor.
Bazen sim kart açılıyor ama tekrardan aynı sorun oluyor. Garantisi bittiği için servise götüremiyorum. Sizde tamiri olur mu?

2 Cevaplar

0 oy
tarafından cevaplandı

Merhaba Mustafa bey,

Lg g3 cep telefonunuzda yaşamış olduğunuz bu sorunla alakalı tamir hizmeti veriyoruz. Konuyla ilgili olarak G3 d855 cep telefonunuzda yaşamış olduğunuz sim sorunu yazılımsal veya donanımsal olabilmektedir. İlk olarak cep telefonunuz içerisinde bulunan verilerinizi yedekleyerek tüm ayarları sıfırla seçeneği ile fabrika ayarlarına dönün ardından sorunu tekrar kontrol edin. Eğer sorun devam ediyorsa konuyla ilgili teknik arkadaşlarımız LG g3 cep telefonunuz hakkında size yardımcı olabilirler.

detaylı bilgi için iletişim sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

0 oy
tarafından cevaplandı
aynı sorun bende de mevcut.tamire gönderdiniz mi..tamir sonucunda son durumu ne oldu düzeldi mi yoksa sorun devam mı etti..sorunu tam olarak neymiş ve fiyat olarak ne istediler.

İlgili sorular

1 cevap 471 kez görüntülendi
LG kategorisinde Gizem TOSUN tarafından soruldu
1 cevap 1.2k kez görüntülendi
LG kategorisinde Umut tarafından soruldu
1 cevap 462 kez görüntülendi
LG kategorisinde Burak tarafından soruldu
0 cevap 667 kez görüntülendi
LG kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 cevap 18 kez görüntülendi
LG kategorisinde serkan tarafından soruldu

815 soru

592 cevap

312 yorum

224 kullanıcı

Hoş geldiniz, Soru Cevap sizlere cep telefonu ile ilgili sorularınızın diğer üyelerimiz tarafından cevaplanması için bir ortam sağlar.
Teknik Destek için
0(216) 364 4858

Kategoriler

telefon tamiri ekran değişimi telefon tamiri ücretsiz arıza tespi/public/files/images/telefonumu-tamire-goturmem-gerekiyor-tamir-uyarisi.jpgti
...