Teknik servisimizde 10:00 - 20:00 arasında sizlere hizmet vermekteyiz. Ekran, Batarya, Şarj Soketi Kamera, Arka kapak ve Kasa değişimi gibi işlemler aygın gün içerisinde yapılmakta olup, anakart tamiri, sıvı teması gibi tamir süreci uzun işlemler için 2 - 5 iş günü tamir sürebilmektedir. Anlayışınız için teşekkürler
814 kez görüntülendi
Macbook kategorisinde tarafından soruldu
MacBook Pro a1708 kullanıyorum ve bilgisayarımın üzerine kahve döktüm dün gece. Bilgisayarımı hemen şarjdan çıkarttım ve kapattım ve bilgisayarımı ters çevirdim.

Sabah macbook tamiri hizmeti veren evimin yakınında bir firmaya bilgisayarımı götürdüm ve durumu anlattım. Bugün aradılar ve MacBook Pro cihazımın anakartı üzerinde ciddi miktarda sıvı olduğunu ve oksitlenme oluştuğunu belirttiler.

Cihazım hiç açılmıyor. Bilgisayarı açtığımda fan dönüyor sadece tamirini yapabilir misiniz?

1 cevap

0 oy
tarafından cevaplandı

Merhaba Myra, 

Öncelikle geçmiş olsun. Anakartınızın tamiri mümkün. Umuyoruzki tamire götürmüş olduğunuz firma yanlış bir müdahale yapmamış olsun. 

Kullandığınız macbook modelinde klavye altında sıvıya karşı bir koruma mevcut. MacBook Pro cihazınızın anakartı bu sıvıdan olabildiğince korunduğunu umuyoruz. Fan bölgesinden girecek sıvıya karşı koruması ne yazık ki daha az.

MacBook Pro anakartınızın sıvıdan tamamen arındırılmasının ardından voltaj değerleri sonrası hasarlı nokta/noktaların tespitinin ardından anakart tamiri için tarafınıza fiyat bildirimi yapabiliriz. 

Önceliğimiz cihazın tamirinden çok anakartın bu tamir işlemi sonrasında stabil bir şekilde çalışmasına imkan verecek mi bunu tespit etmek olacak. MacBook Pro modellerinin anakartlarının özel bir mimariye sahip olduğunu ve sıvı gibi hasarlarda oldukça dayanıklı olduklarını belirtmek isteriz.

Türkiye genelinde bireysel ve kurumsal işletmelere macbook anakart tamiri hizmeti veren işletmemizin bu konuyla ilgili detaylı  yazısını incelemek için macbook anakart tamiri sayfasını inceleyebilir, konuyla alakalı tüm teknik makaleleri buradan okuyabilirsiniz.

MacBook Pro, MacBook Air, macbook ve iMac anakart tamiriyle ilgili daha detaylı bir teknik bilgi için 0(216) 364 4858 ' i arayabilirsiniz.

İlgili sorular

1 cevap 1k kez görüntülendi
Sony kategorisinde misafir tarafından soruldu
1 cevap 1k kez görüntülendi
Sony kategorisinde Aliosman tarafından soruldu
1 cevap 529 kez görüntülendi

815 soru

592 cevap

310 yorum

224 kullanıcı

Hoş geldiniz, Soru Cevap sizlere cep telefonu ile ilgili sorularınızın diğer üyelerimiz tarafından cevaplanması için bir ortam sağlar.
Teknik Destek için
0(216) 364 4858

Kategoriler

telefon tamiri ekran değişimi telefon tamiri ücretsiz arıza tespi/public/files/images/telefonumu-tamire-goturmem-gerekiyor-tamir-uyarisi.jpgti
...