Teknik servisimizde 10:00 - 20:00 arasında sizlere hizmet vermekteyiz. Ekran, Batarya, Şarj Soketi Kamera, Arka kapak ve Kasa değişimi gibi işlemler aygın gün içerisinde yapılmakta olup, anakart tamiri, sıvı teması gibi tamir süreci uzun işlemler için 2 - 5 iş günü tamir sürebilmektedir. Anlayışınız için teşekkürler
799 kez görüntülendi
iphone 6s plus kategorisinde tarafından soruldu
İyi gunler 6s plusum sarjdayken bi anda kapandi. Garantisi devam ederken ikinci el olarak aldigim cihazi yolladigimda yetkisiz mudahale tespit edilmistir deyip geri gonderdiler el mahkum tamirciye verdik. Tamirci anakartin yandigini kurtaramdigini soyledi bu durumda ne yapmak gerekir yeni anakart degistirme fiyati nedir?

1 cevap

0 oy
tarafından cevaplandı
Merhaba,

iphone 6s plus anakart tamiri konusunda size yardımcı olabiliriz. iphone 6s plus anakart arızalarının neredeyse tamamı tamir edilebilmektedir. Bu nedenle anakart değişimi yerine anakart tamir hizmeti almanızı tavsiye etmekteyiz.

6s plus anakart tamiri konusunda yaşadığınız sorun nedir? iphone'unuz açılmıyor, sürekli yeniden başlatıyor, apple logosunda kalıyor, şebekesi çekmiyor, ısınıyor veya donuyor olabilir. Bunlardan hangisini/hangilerini yaşıyorsunuz?

iphone anakart tamiri konusunda yaşadığınız sorunu bizlerle paylaşabilirseniz size detaylı bilgi verebiliriz.
iphone 6s plus anakart tamiri hakkında detaylı bilgi için 0(216) 364 4858 ' i arayabilirsiniz.

İlgili sorular

1 cevap 1.2k kez görüntülendi
1 cevap 4.7k kez görüntülendi
0 cevap 387 kez görüntülendi
1 cevap 527 kez görüntülendi

815 soru

592 cevap

312 yorum

224 kullanıcı

Hoş geldiniz, Soru Cevap sizlere cep telefonu ile ilgili sorularınızın diğer üyelerimiz tarafından cevaplanması için bir ortam sağlar.
Teknik Destek için
0(216) 364 4858

Kategoriler

telefon tamiri ekran değişimi telefon tamiri ücretsiz arıza tespi/public/files/images/telefonumu-tamire-goturmem-gerekiyor-tamir-uyarisi.jpgti
...