Teknik servisimizde 10:00 - 20:00 arasında sizlere hizmet vermekteyiz. Ekran, Batarya, Şarj Soketi Kamera, Arka kapak ve Kasa değişimi gibi işlemler aygın gün içerisinde yapılmakta olup, anakart tamiri, sıvı teması gibi tamir süreci uzun işlemler için 2 - 5 iş günü tamir sürebilmektedir. Anlayışınız için teşekkürler
300k kez görüntülendi
iPhone 8 kategorisinde tarafından soruldu

Instagram hesaplarımdan bir tanesi telif haklarından dolayı kapatılmıştı hatayı aldım. Telefonumdan hiçbir instagram hesabına giriş yapılamıyor. Girmeyi denediğimde Üzgünüz isteğinizle ilgili bir sorun/hata oluştu uyarısı alıyorum.  

Forumlarda ve bloglarda yazan yöntemleri denedim fakat herhangi bir çözüm bulamadım. Telefonu sıfırlamayı bile denedim hiçbir yöntem çözmedi. İnternette sizin sitenizde bu sorunun çözülebileceğini post açmamı söylediler. Üzgünüz, isteğinizle ilgili bir sorun oluştu hatasını nasıl kaldırabilirim? 

Günlerdir instagrama giremiyorum. Canım çok sıkılmaya başladı yardım edin -_-

tarafından yorumlandı
Merhaba benim telefonun da aynı sizin dediginiz gibi instagram uygulamasından instagrama giremıyorum baska telefonlardan giriliyor ama benımkinden girmiyor.siz sorununuzu çözdünüz mü acaba eger çözdüysenız nasıl cozdunuz
tarafından yorumlandı
Hepsini denedim olmadi. Dondurmayi denedim simdi hic geri acamiyorum ingilizce bilmiyorum ne yapacagim yardim edin sizin cozumleriniz daha buyuk bir sorun acti basima yardim etmeniz lazim ingilizce mail ornegi yazin lutfen. Hicbir yerden artik giremiyorum cunku
tarafından yorumlandı
Merhaba instagrama giriş yapamıyorum üzgünüz isteğinize bağlı sorun oluştu belirtisi çıkıyor yardımcı olurmusunuz
tarafından yorumlandı
Merhaba, Aşağıda yer alan Cevap kısmında bu sorunun çözümünü sizler için yanıtladık. İyi günler dileriz
tarafından yorumlandı

Merhaba ben instegrama erisemiyorum her girişimde akış yenilemedi diyor lütfen bu sorunu çözün lutfennnnncrying

2 Cevaplar

0 oy
tarafından cevaplandı
 
En İyi Cevap

Merhaba Gülçin hanım, instagram hesabınıza gırış yaparken üzgünüz isteğinizle ilgili bir sorun oluştu hatasının çözümlerini sizin için aşağıda birkaç başlıkta anlattık.

instagram ülkemizdeki en aktif kullanılan uygulamaların başında geliyor bu neden yaşanılan en ufak bir instagram hatası can sıkıcı olabiliyor konuyla ilgili size hak veriyoruz :) 

Üzgünüz, isteğinizle ilgili bir sorun oluştu uyarısının birkaç farklı çözüm yöntemi var. Bu nedenle sırayla  tek tek yazmak istiyoruz. Bu sorunu yaşayan kullanıcıların tamamına çözüm bulduk. Eğer aşağıda yer alan adımları sabırla denerseniz instagrama artık giriş yapabilirsiniz.  Yaşadığınız bu sorun instagram kural ihlali sonrasında ortaya çıkabildiği gibi ek olarak farklı durumlarda da karşınıza çıkabilmektedir.

Farklı telefonlarda insgragram hesabınızı açabildiğinizi biliyorsunuz ama kendi telefonunuzda giremiyorsanız çözümü hemen aşağıda

Yöntem 1 -  ( Bu adım Yalnızca Android Cihazlar İçin Gerçerlidir.)

İlk olarak telefonunuzda Ayarlar>Uygulamalar kısmında yer alan İnstagram uygulamasına tıklayın ve Ön Belleği temizleme butonuna basın.  Bu işlem instagram’da yapmış olduğunuz oturumlarla ilgili gereksiz dosyaları temizleyecektir. Ardıdan instagram uygulamasını silin. Uygulamayı sildikten sonra Dosyalar’da mevcut olan *.instagram uzantılı dosya varsa bunları silin. Ardından telefonu yeniden başlatın ve instagram uygulamasını tekrar kurun. Bu aşamaları takip eden müşterilerimizin bir kısmı bu adımları takip ederek sorunlarını çözdü. 

Yöntem 1/2 - Apple iPhone ürünlerinde Ayarlar kısmında yer alan instagram uygulamasını bulun, uygulamanın hücresel verileri kullanma izni olup olmadığından emin olun.

Yöntem 2 - Telefonunuzdan giriş yapamadığını instagram hesabınıza Tarayıcı üzerinden giriş yapın. Bilgisayar’dan veya telefonun tarayıcı kısmından instagram.com’a girin ve hesabınızla giriş yapın. Ayarlar kısmından hesabınızı Facebook hesabınız varsa bu hesaba bağlayın. Ardından instagram uygulamasını telefonunuzdan açın ve Facebook ile oturum açma seçeceğini tıklayın. Üzgünüz isteğinizle ilgili bir sorun oluştu hatası ortadan kalkacaktır :) Yalnız bahsettiğimiz bu işlem için instagram’a girerken hep facebook hesabınızla login olmanız gerekecektir.

Yöntem 3 - ( Facebook hesabı olmayanlar ve üstteki yöntemlerden herhangi bir sonuç alamayanlar için KESİN ÇÖZÜM ) 

Telefonunuzdaki tarayıcı üzerinden veya Bilgisayar üzerinden hata aldığınız instagram hesabına giriş yapın. Ayarlar kısmında yer alan Hesabımı Dondur’a tıklayın. Açılan seçeneklerden herhangi bir tanesini seçerek hesabınızı dondurun. 

Ardından hesabınızı telefonunuzda yer alan instagram uygulamasından açın. Tebrikler :) Hesabınıza artık giriş yapabiliyorsunuz! İnstagramsız günler geride kaldı…. 

Dikkat : Yöntem-3’te belirtilen hesap dondurma işlemi sonrası takipçi kaybı veya fotoğraflarınızın silinmesi gibi durumların oluşabildiğine dair blog yazıları okumuştum. Daha önceden şirketimizde hiç instagram hesabını dondurma ihtiyacı duyan personelimiz olmamış -_- bu nedenle konuyla ilgili kesin bir bilgimiz yok kimse hesabını da dondurmaya yanaşmayınca biz de emin olamadık. Sonra bizi suçlamayın lütfen (:

Yukarıda belirtilen instagram’a girerken isteğinizle ilgili bir sorun oluştu hatasıyla ilgili olarak alınan hataların çözümlerinden yalnızca yöntem 1’de yer alan adımlar android telefonlar üzerinde uygulanabilir. Yöntem 2 ve 3’te yer alan durumlar iphone(IOS) telefonlarda uygulanabilir.

YUKARIDAKİ YÖNTEMLER ARTIK BAZI CİHAZLARDA ÇÖZÜM SAĞLAMIYOR. KESİN ÇÖZÜM İLE İLGİLİ ALT KISIMDAKİ MAKALEYİ OKUYUN LÜTFEN.

Instagram Üzgünüz isteğinizle ilgili bir sorun oluştu hatası 

birden fazla instagram hesabı yöneten veya stalk için açılan fake hesaplardan dolayı oluşmaktadır. İnstagram bu konuyla ilgili olarak telefonunuzu engelliyor hesabınızı değil. Bu nedenle farklı cep telefonlarından giriş yapabiliyorsunuz. Bu konuyla ilgili kesin çözüm ise; Telefonunuzu sıfırlayarak geçmiş verileri yedek üzerinden yüklemektedir.

IOS KULLANICILARI İÇİN:

İlk olarak telefonunuzdaki verileri ICLOUD veya diğer bulut türevleri (Turkcell bulut, Google drive vb.) 3. parti uygulamalar üzerinden yedekleyin. Itunnes üzerinden alacağınız yedeği geri yüklediğinizde aynı veriler  bire bir yükleneceği için bu hatayı tekrar alacaksınız. 

Önerimiz tek seferlik bir iCloud alanı satın almanız. Fotoğraflar, rehber ve notlar gibi kişisel bilgilerinizi iCloud üzerinden yedekleyin. Whatsapp yedeğinizi ise Whatsapp'a girip Ayarlar > Sohbet > Sohbet yedeği kısmında alın. Yedeklerinizi düzgün bir şekilde aldığınızdan emin olduktan sonra;

Ardından telefonunuzun Ayarlar kısmına girin Ayarlar > Genel > Sıfırla sekmesine girerek Tüm içerik ve ayarları sıfırla seçeceğine tıklayıp sıfırlayın.

Kurulum ekranının bitiminde sizden yedeklerinizi geri yüklemek isteyip istemediğinizi soracaktır bu ekranda yedeklerinizi geri yüklemeyin! Telefonunuz açıldıktan sonra ilk yapmanız gereken Apple store üzerinden instagram'ı indirmek ve hesabınıza giriş yapmak olmalı. 

Ardından Ayarlar'a girerek en üstte yer alan hesabınıza giriş yapın seçeceğine tıklayarak iCloud hesabınıza giriş yapın. Giriş yaptıktan sonra fotoğraflarınız, notlarınız ve rehberiniz gibi kişisel yedekleriniz WİFİ üzerinden indirmeye başlayacaktır. 

Yedekleme sırasında Apple müzik veya diğer uygulamalar içerisinde mevcut verilerin geriye gelmediğine dair birkaç müşterimizden dönüş aldık. Uygulama yedeklerinizi kontrol etmenizi öneririz. 

Sonunda instagram hesabına giriş yapabilmenizi sağlayacak en doğru ve kesin sonuca ulaştınız :)

ANDROİD KULLANICILARI

Google hesabınız üzerinden yedek alın, telefonunuzu fabrika ayarlarına döndürün ve sonrasında ilk olarak instagram uygulamasını indirin. Ardından Google hesabınız üzerinden yedekleriniz otomatik olarak yüklenecektir.

İyi günler dileriz :)

 

tarafından yorumlandı
Iphone kullanıyorum ve bu söylediklerinizden hiçbirisi işe yaramıyor bende özellikle hesap dondurmayla ilgili olan
tarafından yorumlandı
Merhaba, bilgisayar üzerinden belirtilen işlemleri yapmayı denediyseniz ve sonuç alamadıysanız. İntagram'a kayıtlı eposta adresinizden help@instagram.com adresine kullanıcı adınızı belirtir bir şekilde hesabınıza giriş yapamadığınızı anlatan bir mail yazın.

Türkçe yazılacak maillerde yanıt süresi daha uzundur. Tavsiyem ingilizce olarak yazmanız.
tarafından yorumlandı
heryolu denedim normal tracıdan erişim yapabiliyotum ama apple uygulamasından erişim saglayamıyorum
tarafından yorumlandı
İPHONE  kullanıyorum her yolu denedim normal tarayıcıdan  erişim yapabiliyorum ama apple uygulamasından erişim sağlayamıyorum apple kendi ınstagram uygulması üzerinden  hic bir hesap acılmıyor  ordanda tüm yolları denedim
tarafından yorumlandı
Bu yöntemlerin hiçbiri çalışmıyor, tweak instagram indirmek işe yarıyor fakat iOS 13ten sonra çalışan tweak bulmak epey bi zorlaştı
tarafından yorumlandı
Merhabalar;

Ben bu sorun için günlerdir uğraşıyorum ve burada yazılı olan herşeyi yapmama rağmen hala çözüme ulaşamadım.

Bu sorun telefonun ( iPhone ) Ayarlar>Genel>iPhone Saklama Alanı menüsün en altında Sistem bölümü yer alıyor iş burada bitiyor.

Android alt yapılı telefonlarda uygulama üzerinden önbelleği sıfırladıktan sonra sorun çözülüyor fakat iPhone kapalı kutu olduğu için bunu yapamıyoruz. Bunu ben yapıyorum dilerseniz sizler içinde yapabilirim.
tarafından yorumlandı
Aynen bende denilen herşeyi yaptım olmadı dondurulan hesap eteri günü açılıyordu hemen yeni güncellemeyle 2 günden önce açamıyoruz hesabı bune saçmalık
0 oy
tarafından cevaplandı
Merhaba benim telefonun da aynı sizin dediginiz gibi instagram uygulamasından instagrama giremıyorum baska telefonlardan giriliyor ama benımkinden girmiyor.siz sorununuzu çözdünüz mü acaba eger çözdüysenız nasıl cozdunuz
tarafından yorumlandı
kullanıcı adıyla değilde epostayla girmeyi deneyin olmasa ayarlaradn gizlilik güvenliğe basın aşağı inin verileri temizlee görüceksiniz ona basın sonra aram geçmişine basın tüm verileri siln belki olr

İlgili sorular

1 cevap 17.3k kez görüntülendi
1 cevap 428 kez görüntülendi
0 cevap 506 kez görüntülendi

812 soru

592 cevap

310 yorum

224 kullanıcı

Hoş geldiniz, Soru Cevap sizlere cep telefonu ile ilgili sorularınızın diğer üyelerimiz tarafından cevaplanması için bir ortam sağlar.
Teknik Destek için
0(216) 364 4858

Kategoriler

telefon tamiri ekran değişimi telefon tamiri ücretsiz arıza tespi/public/files/images/telefonumu-tamire-goturmem-gerekiyor-tamir-uyarisi.jpgti
...