Teknik servisimizde 10:00 - 20:00 arasında sizlere hizmet vermekteyiz. Ekran, Batarya, Şarj Soketi Kamera, Arka kapak ve Kasa değişimi gibi işlemler aygın gün içerisinde yapılmakta olup, anakart tamiri, sıvı teması gibi tamir süreci uzun işlemler için 2 - 5 iş günü tamir sürebilmektedir. Anlayışınız için teşekkürler
202 kez görüntülendi
tarafından soruldu
Cep telefonumun parmak izi özelliğini kullanmak istediğimde telefona okutttuğunda telefon kafayı yiyor. Telefon parmak izi çalıstıgı zaman kafayı yiyor resliyor kendini sonra acıdıgında parmak izi menüde olmuyor çalışıyor

1 cevap

0 oy
tarafından cevaplandı
Merhaba Yusuf bey,

Cep telefonunuzda yaşadığınız parmak izi okutma ve kaydetme sırasında telefonunuzun donuyor ve kendini resetliyor olmasıyla ilgili tamir hizmeti vermekteyiz.

Parmak izi okuyucunuzun aldığı veri komutunu iletirken yaşatmış olduğu bu arıza yazılımsal ve donanımsal olabilmektedir. İlk olarak bunun tespiti için cihazınızın içerisinde yer alan kişisel bilgilerinizi yedekleyerek fabrika ayarlarına dönmenizi önermekteyiz.

Ardından sorunun devam etmesi durumunda cihazda oluşabilecek arızaların tespit edilmesi gereklidir. Home button üzerinde bulunan irili ufaklı direnç ve entegreler kaynaklı olabileceği gibi anakart kaynaklı başka sorunlarla da karşılaşılabilmektedir.

Yaşadığınız bu sorunla ilgili olarak bir cep telefonu marka ve modeli belirtmediğiniz için tamir süreciyle ilgili detaylı bir bilgi verilememektedir. Bu nedenle cep telefonu markanızı teknik ekibimize iletmeniz durumunda parmak okuma özelliği çalışmayan cep telefonunuzla ilgili detaylı bilgi verebiliriz.

Home button parmak okuyucu özelliği çalışmayan cep telefonunuzla ilgili detaylı teknik bilgi için 0(216) 364 4858 'i arayabilirsiniz.

İlgili sorular

1 cevap 2.5k kez görüntülendi
0 cevap 148 kez görüntülendi
misafir tarafından soruldu
0 cevap 26 kez görüntülendi
LG kategorisinde misafir tarafından soruldu

815 soru

592 cevap

310 yorum

224 kullanıcı

Hoş geldiniz, Soru Cevap sizlere cep telefonu ile ilgili sorularınızın diğer üyelerimiz tarafından cevaplanması için bir ortam sağlar.
Teknik Destek için
0(216) 364 4858

Kategoriler

telefon tamiri ekran değişimi telefon tamiri ücretsiz arıza tespi/public/files/images/telefonumu-tamire-goturmem-gerekiyor-tamir-uyarisi.jpgti
...