Teknik servisimizde 10:00 - 20:00 arasında sizlere hizmet vermekteyiz. Ekran, Batarya, Şarj Soketi Kamera, Arka kapak ve Kasa değişimi gibi işlemler aygın gün içerisinde yapılmakta olup, anakart tamiri, sıvı teması gibi tamir süreci uzun işlemler için 2 - 5 iş günü tamir sürebilmektedir. Anlayışınız için teşekkürler
312 kez görüntülendi
Galaxy A5 kategorisinde tarafından soruldu

1 cevap

0 oy
tarafından cevaplandı
Merhaba Seval hanım,

Anakartı yandığı belirtilen samsung marka cep telefonunuza tamir hizmeti verebiliyoruz. Öncelikli olarak anakart tek bir parçadan oluşmamaktır bu nedenle yanan/bozulan parça bir veya birkaç arabirimden oluşabilir. Cep telefonunuzda yaşadığınız sorunu belirtmeniz durumunda cihazınızın arızası ile ilgili olarak size teknik bilgi iletebiliriz.

Ayrıca Anakartı yanan cep telefonlarının neredeyse tamamı teknik servisimizde tamir edilebilmektedir. Ücretsiz arıza tespiti sonrasında anakartı yanan cep telefonunuzu tamir edebilir, dilerseniz arıza tespiti sonrası herhangi bir ücret ödemeden iade alabilirsiniz.

Yanmış olan anakartınızla ilgili detaylı teknik bilgi için 0(216) 364 4858 'i arayabilirsiniz.

İlgili sorular

1 cevap 250 kez görüntülendi
0 cevap 1.3k kez görüntülendi
1 cevap 453 kez görüntülendi
1 cevap 588 kez görüntülendi

811 soru

592 cevap

309 yorum

224 kullanıcı

Hoş geldiniz, Soru Cevap sizlere cep telefonu ile ilgili sorularınızın diğer üyelerimiz tarafından cevaplanması için bir ortam sağlar.
Teknik Destek için
0(216) 364 4858

Kategoriler

telefon tamiri ekran değişimi telefon tamiri ücretsiz arıza tespi/public/files/images/telefonumu-tamire-goturmem-gerekiyor-tamir-uyarisi.jpgti
...