Teknik servisimizde 10:00 - 20:00 arasında sizlere hizmet vermekteyiz. Ekran, Batarya, Şarj Soketi Kamera, Arka kapak ve Kasa değişimi gibi işlemler aygın gün içerisinde yapılmakta olup, anakart tamiri, sıvı teması gibi tamir süreci uzun işlemler için 2 - 5 iş günü tamir sürebilmektedir. Anlayışınız için teşekkürler
565 kez görüntülendi
Asus kategorisinde tarafından soruldu
Asus zenfone 2 cihazımın anakart sorunu var. Bu cihaz icin ana kart tamiri hizmetiniz varmı ?

1 cevap

+1 oy
tarafından cevaplandı
Merhaba Emre bey,

Asus zenfone 2 cep telefonu anakart tamir hizmeti vermekteyiz. Zenfone 2 cep telefonu anakart tamiri konusunda Türkiye genelinden Kargo ile bize Asus zenfone telefonunuzu göndererek anakart tamir hizmetimizden yararlanabilirsiniz.

Asus zenfone 2 anakart değişimi için yetkili servislerin verdiği fahiş fiyatlar sebebiyle birçok müşterimiz anakart değişimindense tamir hizmetini yaptırmaktadır. Hem daha Ekonomik hemde randevu gibi dertleriniz olmadan anakart tamir hizmetimizden yararlanın.

Zenfone 2 Anakart tamiriyle ilgili ücretsiz arıza tespiti ve tamir süresi boyunca yedek cep telefonu hizmetimizden yararlanabilirsiniz.

Zenfone 2 anakart tamiriyle ilgili 0(216) 364 4858 ' i arayarak hemen ücretsiz teknik destek alın

İlgili sorular

1 cevap 795 kez görüntülendi
Asus kategorisinde Zafer tarafından soruldu
1 cevap 294 kez görüntülendi
0 cevap 292 kez görüntülendi
1 cevap 449 kez görüntülendi
Asus kategorisinde EMIRHAN tarafından soruldu

815 soru

592 cevap

312 yorum

224 kullanıcı

Hoş geldiniz, Soru Cevap sizlere cep telefonu ile ilgili sorularınızın diğer üyelerimiz tarafından cevaplanması için bir ortam sağlar.
Teknik Destek için
0(216) 364 4858

Kategoriler

telefon tamiri ekran değişimi telefon tamiri ücretsiz arıza tespi/public/files/images/telefonumu-tamire-goturmem-gerekiyor-tamir-uyarisi.jpgti
...