Teknik servisimizde 10:00 - 20:00 arasında sizlere hizmet vermekteyiz. Ekran, Batarya, Şarj Soketi Kamera, Arka kapak ve Kasa değişimi gibi işlemler aygın gün içerisinde yapılmakta olup, anakart tamiri, sıvı teması gibi tamir süreci uzun işlemler için 2 - 5 iş günü tamir sürebilmektedir. Anlayışınız için teşekkürler
285 kez görüntülendi
General Mobile kategorisinde tarafından soruldu
Merhaba a101 den general Mobile 5 plus telefon aldım yaklasik 1 ay oldu telefonu şarja taktigimda ekran ışığı hep yanıp sonuyor şarji sokup takıyorum normale donuyor bunu 4 şarjda iki kere filan yapiyor sizce sorun nedir..?

1 cevap

0 oy
tarafından cevaplandı
Merhaba,

General mobile gm 5 plus cep telefonunuzda yaşanan bu sorun, cep telefonunuzda kullanmış olduğunuz şarj başlığı veya kablosu kaynaklıdır. Konuyla ilgili olarak bu durumu tespit edebilmek adına 5 Volt 2 Amper değerlerine sahip bir başlık ve kablo ile deneyin.

Yaşadığınız bu arıza garanti kapsamında olup General Mobile yetkili servislerinde ücretsiz işlem görecektir.

İlgili sorular

0 cevap 203 kez görüntülendi
General Mobile kategorisinde Ayşrnur tarafından soruldu
1 cevap 22k kez görüntülendi
1 cevap 822 kez görüntülendi
AZİZ tarafından soruldu
0 cevap 307 kez görüntülendi
Note 3 kategorisinde AZİZ tarafından soruldu

815 soru

592 cevap

310 yorum

224 kullanıcı

Hoş geldiniz, Soru Cevap sizlere cep telefonu ile ilgili sorularınızın diğer üyelerimiz tarafından cevaplanması için bir ortam sağlar.
Teknik Destek için
0(216) 364 4858

Kategoriler

telefon tamiri ekran değişimi telefon tamiri ücretsiz arıza tespi/public/files/images/telefonumu-tamire-goturmem-gerekiyor-tamir-uyarisi.jpgti
...