Teknik servisimizde 10:00 - 20:00 arasında sizlere hizmet vermekteyiz. Ekran, Batarya, Şarj Soketi Kamera, Arka kapak ve Kasa değişimi gibi işlemler aygın gün içerisinde yapılmakta olup, anakart tamiri, sıvı teması gibi tamir süreci uzun işlemler için 2 - 5 iş günü tamir sürebilmektedir. Anlayışınız için teşekkürler
3.5k kez görüntülendi
General Mobile kategorisinde tarafından soruldu
General Mobile 5 plus d çift simli modelini kullanıyorum. Cep telefonum tatildeyken şarj almamaya başladı. Bataryası dolu olduğu için bir süre idare edebildim. Tatilde bir telefoncuya götürdüm fakat sorunun nereden olduğunu tespit edemedi ve sizi önerdiler.

Cep telefonumun bataryasını başka bir cihazda şarj edip telefona taktığımda sorunsuz açılıyor fakat cihazım şarj almıyor. Gm5 plus telefonumun şarj soketi değişti fakat sorun halen aynı. Gm5 plus telefonların anakartının tamiriyle ilgili internette çokça makalenizi okudum. Konularla ilgili verdiğiniz bilgiler çok tecrübeli olduğunuzu gösteriyor.

Tamiri için göndermek istiyorum fakat ne kadar sürede tamir edebilirsiniz ve ortalama ücreti ne kadar tutar? Bu bilgileri bana verebilmeniz durumunda cep telefonumu hemen kargolamak isterim. İyi geceler dilerim

1 cevap

0 oy
tarafından cevaplandı
Merhaba Kemal bey,

General mobile 5 plus cep telefonunuzda yaşadığınız şarj olmama sorunu hakkında ücretli tamir hizmeti vermekteyiz. Yaşadığınız şarj olmama sorunu anakart, şarj soketi ve batarya kaynaklı olabilmekte ve bu sorun şarj soketi dışındaki diğer iki parça garanti kapsamında işlem görmektedir.

Anakart arızasından dolayı şarj olmama sorunuyla ilgili olarak anakartınızı ücretsiz arıza tespiti sonrası gerekli testleri yaparak gerekli fiyat ve onarım bilgisi iletebiliriz.

Şarj olmama sorunuyla ilgili detaylı bilgi için 0(216) 364 4858 üzerinden ücretsiz bilgi alabilirsiniz.

İlgili sorular

1 cevap 11.5k kez görüntülendi
1 cevap 22k kez görüntülendi

815 soru

592 cevap

312 yorum

224 kullanıcı

Hoş geldiniz, Soru Cevap sizlere cep telefonu ile ilgili sorularınızın diğer üyelerimiz tarafından cevaplanması için bir ortam sağlar.
Teknik Destek için
0(216) 364 4858

Kategoriler

telefon tamiri ekran değişimi telefon tamiri ücretsiz arıza tespi/public/files/images/telefonumu-tamire-goturmem-gerekiyor-tamir-uyarisi.jpgti
...