Teknik servisimizde 10:00 - 20:00 arasında sizlere hizmet vermekteyiz. Ekran, Batarya, Şarj Soketi Kamera, Arka kapak ve Kasa değişimi gibi işlemler aygın gün içerisinde yapılmakta olup, anakart tamiri, sıvı teması gibi tamir süreci uzun işlemler için 2 - 5 iş günü tamir sürebilmektedir. Anlayışınız için teşekkürler
1.5k kez görüntülendi
Sony kategorisinde tarafından soruldu
Selamun aleykum. Sony xperia z3 plus (E6553 single sim) telefonum var. Bir kac ay once ekrani kirildi yeni ekran aldim. Bagladigimda ekrana isik gelmiyor ama telefon aciliyor dokunmatik calisiyor. Aldigim yere verdim ekrani ve telefonu herseyi. Test ettiler sorun anakartta gozukuyor. Isik entegresine baktilar fakat orada bir sorun bulamadilar. Nedeni nedir bilmiyorum bunu tamir edebilir misiniz?

1 cevap

0 oy
tarafından cevaplandı
Merhaba Abdulkadir bey, Sony xperia z3 plus cep telefonunuzda yaşadığınız ekran ışığı sorunuyla ilgili olarak hizmet vermekteyiz. Ekrana görüntü gelmemesinin birçok sebebi bulunmaktadır bunlar başlıca ekran, ışık entegresi ve entegre beslemeleri, güç entegresi ve irili ufaklı birçok entegreden kaynaklı olabilmektedir. Konuyla iligili kesin bir arıza tespiti için cihazı incelememiz gereklidir.

z3 plus cep telefonunuz ile ilgili detaylı teknik bilgi için 0(216) 364 4858'i arayabilirsiniz.

İlgili sorular

0 cevap 176 kez görüntülendi
Galaxy S7 Edge kategorisinde Vasif tarafından soruldu
1 cevap 2.1k kez görüntülendi
1 cevap 5.5k kez görüntülendi
Sony kategorisinde Oğuzhan tarafından soruldu
1 cevap 2.2k kez görüntülendi
Sony kategorisinde Cem tarafından soruldu

815 soru

592 cevap

310 yorum

224 kullanıcı

Hoş geldiniz, Soru Cevap sizlere cep telefonu ile ilgili sorularınızın diğer üyelerimiz tarafından cevaplanması için bir ortam sağlar.
Teknik Destek için
0(216) 364 4858

Kategoriler

telefon tamiri ekran değişimi telefon tamiri ücretsiz arıza tespi/public/files/images/telefonumu-tamire-goturmem-gerekiyor-tamir-uyarisi.jpgti
...