Teknik servisimizde 10:00 - 20:00 arasında sizlere hizmet vermekteyiz. Ekran, Batarya, Şarj Soketi Kamera, Arka kapak ve Kasa değişimi gibi işlemler aygın gün içerisinde yapılmakta olup, anakart tamiri, sıvı teması gibi tamir süreci uzun işlemler için 2 - 5 iş günü tamir sürebilmektedir. Anlayışınız için teşekkürler
37.8k kez görüntülendi
iphone 6s plus kategorisinde tarafından soruldu
Merhaba,

iphone 6s plus cep telefonumun anakartı arızalıymış. Cep telefonum suya düştü ve marmariste bir telefon tamircisine götürdüğümde anakartının arızalı olduğunu ve değişmesi gerektiğini söylediler fakat iphone anakart değişimi için verdikleri fiyat 1000TL bu tutara da yaptırmak istemiyorum internet üzerindeki yorumları okudum müşterileriniz gayet memnunlar.

iphone anakart tamiri yapabiliyor musunuz? Anakart tamirini ne kadara yaparsanız bir de. En son servise verdiğimde cep telefonu açılıyordu fakat donuyor ve wifi ye bağlanmıyordu. Ne kadar sürede anakartı tamir edebilirsiniz ve fiyatı ne kadar tutar? Anakart arızasını tespit etmek için ne kadar ücret alıyorsunuz onuda belirtirseniz sevinirim

2 Cevaplar

0 oy
tarafından cevaplandı
Merhaba Necla hanım,

iphone anakart tamir hizmetini teknik servisimizde vermekteyiz. İphone 6s plus cep telefonunuzda yaşamış olduğunuz sıvı teması sonrasında anakart üzerinde yapılan müdahaleler ile ilgili olarak öncelikle ücretsiz arıza tespiti yapmamız gerekmektedir. Arıza tespiti sonrasında iphone 6s plus anakartınızda bulunan sorunlarla ilgili olarak size fiyat verilir ve daha sonrasında onaylamanız durumunda anakartınızın tamir işlemleri gerçekleştirilir. Konuyla ilgili olarak teknik servisimizdeki tamir işleminin ardından 6 ay servis garantisi verilmektedir.
iphone anakart tamiriyle ilgili daha fazla bilgi için lütfen teknik ekibimiz ile iletişime geçin. Detaylı bilgi için 0(216) 364 4858 veya 0(532) 159 62 57'yi arayabilirsiniz.
tarafından yorumlandı
Merhaba benim telefonum iPhone 5s yere düştü ve tamirciye götürdüm anakart arızalı ne kadara yapılır
tarafından yorumlandı
Merhaba Muammer bey, telefonunuzda yaşadığınız ciddi bir darbe, kasa yamulması ve bilinçsiz bir müdahale olmadıysa anakart tamiri mümkün. iPhone 5s telefonunuzu bize kargoyla veya elden teslim etme durumunda ücretsiz arıza tespiti sonrasında size onarımla ilgili detaylı bilgi verebiliriz.
0 oy
tarafından cevaplandı
hocam hayırlı günler, benim ıphone 6 cihazımın anakartı düşme sebebiyle bozuldu, sıfır anakartlar 1000 lira, internette bazı apple tamircileri ikinci  el anakart satıyorlar, onlardan birine yaptırdım 500 tl ye, peki benim sorum şu muhtemelen imei numaram değişmiştir, peki ikinci el anakart başka bir telefonun anakartı olduğu için benim cihazım için sorun teşkil edermi? yada hukuki olarak sıkıntı olurmu, sonuçta telefonun içi başka dışı başka, cevaplarsanız sevinirim.
tarafından yorumlandı
Merhaba, cep telefonunuzda yapmış olduğunuz anakart değişimi sonrası cep telefonunuza ait olan imei kaydı değişmiştir. Bu imei kaydını arama alanında *06# tuşlarına basarak veya Ayarlar>Genel>Cihaz Hakkında kısmında IMEI başlığında görebilirsiniz.

2. El olarak yapılacak olan bu tip ticaretlerde bir satış sözleşmesi imzalamanız sizi karşınıza çıkabilecek çalınma, yasa dışı kullanım veya güncel örneklerden bir tanesi olan Bylock uygulama kullanımı gibi durumlardan koruyacaktır. 2. el anakart değişimi veya telefon alımlarında bu tip durumlarla karşılaşma ihtimaliniz milyonda bir olarak düşünebilirsiniz. Bu nedenle satın alacağınız anakartın sağlam olması ve kişinin kimlik bilgilerini içeren basit bir satış işlemiyle sorunlarınızı kolayca çözebilirsiniz. Teknik servisimizde anakart tamir hizmeti verilmekte olup, anakart satışı prosedürlerimiz gereği yapılmamaktadır.

İlgili sorular

1 cevap 1.2k kez görüntülendi
1 cevap 3.9k kez görüntülendi
iphone 6s plus kategorisinde misafir tarafından soruldu
1 cevap 1.9k kez görüntülendi
1 cevap 2.4k kez görüntülendi
0 cevap 361 kez görüntülendi
iphone 6s plus kategorisinde Burak tarafından soruldu

815 soru

592 cevap

310 yorum

224 kullanıcı

Hoş geldiniz, Soru Cevap sizlere cep telefonu ile ilgili sorularınızın diğer üyelerimiz tarafından cevaplanması için bir ortam sağlar.
Teknik Destek için
0(216) 364 4858

Kategoriler

telefon tamiri ekran değişimi telefon tamiri ücretsiz arıza tespi/public/files/images/telefonumu-tamire-goturmem-gerekiyor-tamir-uyarisi.jpgti
...