Teknik servisimizde 10:00 - 20:00 arasında sizlere hizmet vermekteyiz. Ekran, Batarya, Şarj Soketi Kamera, Arka kapak ve Kasa değişimi gibi işlemler aygın gün içerisinde yapılmakta olup, anakart tamiri, sıvı teması gibi tamir süreci uzun işlemler için 2 - 5 iş günü tamir sürebilmektedir. Anlayışınız için teşekkürler
3.9k kez görüntülendi
tarafından soruldu
Merhaba telefonum SAMSUNG GRAND MAX telefonum suya düştü ve enerjisini kesmedim suya düştükten sonra pirince felan koydum1 hafta açılmadı telefoncuya götürdüm ölmüş dedi başka bir yere götürdüm anakart değişmesi lazım dedi tamiri olurmu suya düşmüş telefonun 8 ay felan oldu açılmadı telefonum .

1 cevap

0 oy
tarafından cevaplandı
Merhaba,

Öncelikle geçmiş olsun. Samsung grand max cep telefonunuzda yaşamış olduğunuz sıvı temasıyla ilgili olarak telefon tamir hizmeti vermekteyiz. Konuyla ilgili olarak sıvı teması sonrası anakart üzerinden 8 ay geçmesinden dolayı entegreler üzerinde oluşmuş olan oksitten dolayı ne yazık ki tamir işlemi hakkında hizmet verememekteyiz. Anakart değişimiyle ilgili detaylı bilgi almak için lütfen teknik servisimiz ile iletişime geçin.

Detaylı bilgi için 0(216) 364 4858 veya 0(850) 441 34 57'yi arayabilirsiniz.
tarafından yorumlandı
Merabalar ben General Mobile discovery air kullanıyorum.Telelefonum suya düştü anakartımı değiştirmek zorunda kaldım.Doğal olarak herşeyim silindi.Ben eski fotoğraflarımi nasıl geri alabilirim benim için çok önemli çok değerli fotoğraflarım vardı.Yardımcı olursanız çok sevinirim.

İlgili sorular

1 cevap 43.1k kez görüntülendi
0 cevap 290 kez görüntülendi
0 cevap 219 kez görüntülendi

815 soru

592 cevap

310 yorum

224 kullanıcı

Hoş geldiniz, Soru Cevap sizlere cep telefonu ile ilgili sorularınızın diğer üyelerimiz tarafından cevaplanması için bir ortam sağlar.
Teknik Destek için
0(216) 364 4858

Kategoriler

telefon tamiri ekran değişimi telefon tamiri ücretsiz arıza tespi/public/files/images/telefonumu-tamire-goturmem-gerekiyor-tamir-uyarisi.jpgti
...